Kristyn Dørr skal jobbe som markedssjef hos Foodback, en raskt voksende portal for innsjekking og vurdering av resturantet.
Kristyn Dørr skal jobbe som markedssjef hos Foodback, en raskt voksende portal for innsjekking og vurdering av resturantet.

Kristyn har studert i Skottland, Danmark og USA. Nå blir hun markedssjef hos Foodback

– Jeg føler meg allerede som en del av teamet.

Publisert

Bedriften Foodback, som er en raskt voksende portal i foodtech-sektoren, ansetter nå en egen markedssjef. Kristyn Dørr skal jobbe for å markedsføre bedriften som leverer en feedback-løsning for å gjøre mat- og drikkebransjen datadrevet i et globalt marked.

– Foodbacks visjon og mål for virksomheten og markedsføringen går overens med min. Jeg tror på produktet og det selskapet representerer. På toppen av det er Foodback i en veldig spennende vekstfase, og jeg er i en unik posisjon for å være banebrytende for Foodbacks markedsføring, forteller Dørr til KOM24.

Foodback tilbyr i hovedsak at gjester på spisested kan sjekke inn, se meny eller bestille og få mulighet til å gi tilbakemelding om sin matopplevelse.

Markedsføring og kundeforhold

For en måned siden begynte Dørr hos gjengen i Foodback, og hun kan trygt å si at bedriften allerede overgår forventningene hennes.

– Jeg føler meg allerede som en del av teamet. De har full tillit til min visjon, og vi er alle ivrige etter å fortsette sammen i neste fase av Foodbacks vekst. Generelt forventer jeg mange eventyr, utfordringer og enorm tilfredshet når vi klare våre mål.

Dørr skal ha fullt ansvar for Foodbacks markedsføringsstrategi og markedsaktiviteter. På kort sikt vil fokuset være å utvikle innholdsstrategien deres og digital markedsføringsinnsats.

– Jeg vil også jobbe tett med salg og kundeforhold for å sikre en sømløs kundeopplevelse.

Internasjonal utdanning

Dørr flyttet Norge i 2019, og har jobbet som markedsføringsentreprenør blant annet i et dataanalyse-programvareselskap basert i Colorado og et markedsføringsbyrå med base i Stavanger.

Fra før har hun studert engelsk litteratur og lingvistikk ved universiteter i Stirling i Skottland, Aalborg i Danmark; og Philadelphia, PA i USA. I 2013 flyttet hun til Denver, Colorado for å begynne sin karriere innen markedsføring.

– Jeg har jobbet hovedsakelig med B2B SaaS-virksomheter innen dataanalyse og informasjonsstyring. Mine tidligere roller som Marketing Operations Manager og Marketing Manager var begge for små bedrifter som har gitt meg muligheten til å utvikle et bredt spekter av markedsføringsevner.

Powered by Labrador CMS