Hans Geelmuyden

DN: Nå er salget av Geelmuyden Kiese i boks

Nye eiere overtar 50,1 prosent av PR-byrået.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Vi skal være et lite, effektivt eiermiljø med dyp industriell kompetanse. Jeg tror vi har en litt mer åpen og inkluderende ledelsesfilosofi, og større respekt for det lokale, enn det de større grupperingene har. Det er det lokale som selger, men vi tror vi kan tilby en viktig funksjon på toppen, både når det gjelder samarbeid og utvikling, sier Jonatan Fægri til Dagens Næringsliv, fredag kveld.

Skal håndtere det operative

Han har, sammen med Lars Erik Grønntun kjøpt 50,1 prosent av Geelmuyden Kiese.

Det var Finansavisen som først var ute med nyheten om at GK var til salgs og det ble raskt bekreftet at Grønntun var kjøper. Nå er det altså bekreftet at han har med seg Fægri også.

Begge to har erfaring fra Hill+Knowlton, Grønntun er mannen som står bak Gambit i Norge.

DN skriver at Kahoot-toppen Grønntun blir investor og styreleder, mens Fægri skal håndtere det operative

Prisen er estimert til mellom 70 og 80 millioner kroner.

Geelmuyden a til KOM24 i slutten av august at planen har hele tiden vært å gjøre noe med eierskapen når han blir 64 år gammel. Til DN sier han at å være i PR-bransjen er the young mans game og sier det har noe med tempo og samfunnsforståelse å gjøre.

– Tidsperspektivet ble hele tiden utvidet for min del, for det var mye morsommere enn jeg trodde. Derfor har jeg drevet med det så lenge. Men så kommer du til et punkt der eierskapet må være større enn deg selv, fordi du har ansvaret både for de flinke folkene og for bedriften, sier Hans Geelmuyden til avisen.

Powered by Labrador CMS