Jonas Hellman og Carolin Wiken
Jonas Hellman og Carolin Wiken

GK styrker seg i Sverige

Henter inn svensk public affairs-veteran.

Publisert

Jonas Hellman, som har vært sjef for myndighetskontakt i det svenske kommunikasjonsbyrået Prime og medgrunnlegger av analyseselskapet United Minds, blir ny seniorrådgiver i GK Sverige.

Det melder byrået i en pressemelding.

Jonas Hellman vil inngå i det svenske teamet som også håndterer norske, nordiske og internasjonale kunder.

Dette er den andre nestoren innen myndighetskontakt rådgivningsselskapet rekrutterer på kort tid, etter at det tidligere i år knyttet til seg den tidligere partisekretæren i det svenske Centerpartiet, Michael Arthursson.

– Jonas Hellman har en erfaring få andre i bransjen kan måle seg med. Han kommer til å bidra til ytterligere å styrke vårt arbeid innen myndighetskontakt i Sverige. Det kommer våre kunder både i Sverige, Norge og Danmark til å merke fremover, sier Carolin Wiken, administrerende direktør i Geelmuyden Kiese Sverige.

Jonas Hellman startet sin karriere som lederskribent i Svenska Dagbladet. Han har også jobbet med politiske kommunikasjon for arbeidsgiverorganisasjonen SAF (nå Svenskt Näringsliv og tilsvarende NHO i Norge), blant annet som taleskriver for SAF-s daværende styreleder og administrerende direktør.

Powered by Labrador CMS