Fra venstre Rolf Olsen, Marianne Fekene, Helena Øgård, Mari Finnestad, Maiken Prestmo og Edwin Shankar.

Ny ledelse i Leidar

Kommunikasjonsbyrået varsler flere endringer i ledelsen. 

Publisert

Mari Finnestad blir ny daglig leder i Leidar Norway AS fra 1 februar.

Hun har tidligere vært leder for Leidars filmavdeling. Samtidig utnevnes Helena Øgård til avdelingsleder for strategisk kommunikasjon slik at Finnestad kan fortsette å ha fullt fokus på å lede filmavdelingen.

Kathrine Astrup går til en nyopprettet stilling som leder for kommunikasjon i Zucarellostiftelsen.

– Kathrine brenner for Zucarellostiftelsen og kunne ikke si nei til denne spennende nyopprettede stillingen. Vi får en erfaren daglig leder med Mari, og Helena blir spydspissen i vårt tilbud for internasjonalt fokusert strategisk kommunikasjonsrådgivning, sier Leidars styreformann Rolf Olsen i en pressemelding.

Leidar styrker også rådgivningsteamet med Marianne Fekene som kommer tilbake til Oslo, etter å ha arbeidet i London hos Xynteo og Edelman de siste sju årene.

Sammen med Helena Øgård, Maiken Prestmo og Edwin Shankar vil Marianne Fekene utgjøre Leidar’s Oslo-baserte team spesialisert på internasjonal kommunikasjonsrådgivning.

Leidar Norway er en integrert del av en internasjonal virksomhet som nå omfatter kontorer i Oslo, Brussels, London, Genève, Dubai, Singapore, New York og Washington.

– Oppstarten i USA i 2023 har gått veldig bra og vi har nå rundet 100 millioner kroner i omsetning. Vi har i løpet av det siste årene utvidet en solid virksomhet med godt skolerte rådgivere i de viktigste hovedstedene for global opinionspåvirkning og vi opplever at internasjonal virksomheter verdsetter at vi er på disse stedene, sier Olsen.

Rolf Olsen er aktivt engasjert i den norske virksomheten. I tillegg gjeninnfører Leidar et nært samarbeid med Morten Woldsdal og Izzue, som vil benytte Leidars team til å støtte sine kunder og samtidig inngå i Leidars prosjekter innen strategisk rådgivning.

Powered by Labrador CMS