Fra venstre Rolf Olsen, Marianne Fekene, Helena Øgård, Mari Finnestad, Maiken Prestmo
og Edwin Shankar.
Fra venstre Rolf Olsen, Marianne Fekene, Helena Øgård, Mari Finnestad, Maiken Prestmo og Edwin Shankar.

Ny ledelse i Leidar

Kommunikasjonsbyrået varsler flere endringer i ledelsen. 

Publisert

Mari Finnestad blir ny daglig leder i Leidar Norway AS fra 1 februar.

Hun har tidligere vært leder for Leidars filmavdeling. Samtidig utnevnes Helena Øgård til avdelingsleder for strategisk kommunikasjon slik at Finnestad kan fortsette å ha fullt fokus på å lede filmavdelingen.

Kathrine Astrup går til en nyopprettet stilling som leder for kommunikasjon i Zucarellostiftelsen.

– Kathrine brenner for Zucarellostiftelsen og kunne ikke si nei til denne spennende nyopprettede stillingen. Vi får en erfaren daglig leder med Mari, og Helena blir spydspissen i vårt tilbud for internasjonalt fokusert strategisk kommunikasjonsrådgivning, sier Leidars styreformann Rolf Olsen i en pressemelding.

Leidar styrker også rådgivningsteamet med Marianne Fekene som kommer tilbake til Oslo, etter å ha arbeidet i London hos Xynteo og Edelman de siste sju årene.

Sammen med Helena Øgård, Maiken Prestmo og Edwin Shankar vil Marianne Fekene utgjøre Leidar’s Oslo-baserte team spesialisert på internasjonal kommunikasjonsrådgivning.

Leidar Norway er en integrert del av en internasjonal virksomhet som nå omfatter kontorer i Oslo, Brussels, London, Genève, Dubai, Singapore, New York og Washington.

– Oppstarten i USA i 2023 har gått veldig bra og vi har nå rundet 100 millioner kroner i omsetning. Vi har i løpet av det siste årene utvidet en solid virksomhet med godt skolerte rådgivere i de viktigste hovedstedene for global opinionspåvirkning og vi opplever at internasjonal virksomheter verdsetter at vi er på disse stedene, sier Olsen.

Rolf Olsen er aktivt engasjert i den norske virksomheten. I tillegg gjeninnfører Leidar et nært samarbeid med Morten Woldsdal og Izzue, som vil benytte Leidars team til å støtte sine kunder og samtidig inngå i Leidars prosjekter innen strategisk rådgivning.

Powered by Labrador CMS