Tidligere Podkastprodusent og prosjektleder i Vrang Produksjon, Isabelle Karlsson går over til podkastselskapet Podimo.

Isabelle Karlsson blir ny prosjektleder i Podimo

– Jeg ser frem til å lære av dyktige kolleger.

Publisert

– Fremgangen Podimo har hatt på kort tid er imponerende, og jeg er takknemlig for å bli en del av en så ambisiøs og kunnskapsrik gjeng, sier Isabelle Karlson i en pressemelding.

Hun har nå gått fra stillingen som podkastprodusent og prosjektleder i Vrang Produksjon og blir nå prosjektleder for eksterne produksjoner i Podimo.

Innholdssjef Lina Martens Tandberg er veldig glad for å få Karlsson med på laget.

– Karlsson har lang erfaring med lydproduksjon, kombinert med journalistisk kompetanse. Hun er helt riktig person til å følge opp alle Podimos eksterne produksjoner, og de vil det bare bli flere av neste år, sier Tandberg i pressemeldingen.

Karlsson er utdannet journalist og jobbet som frilanser blant annet hos musikkanalen YLTV før hun startet i Bauer Media.

Etter tre år som redaksjonsleder, produsent og nyhetsjournalist i selskapet, fikk hun jobb i Vrang Produksjon som podkastprodusent og prosjektleder. Der produserte hun en av Norges største podkaster Ida med hjertet i hånden.

Hos Podimo vil Karlsson være ansvarlig for eksterne produksjoner, og vil ha ansvar for hele den innkjøpte porteføljen.

– Jeg ser frem til å lære av dyktige kolleger og være med på den spennende utviklingen av lyduniverset til Podimo, avslutter Karlsson.

Powered by Labrador CMS