Julia Sandstø hadde sin første arbeidsdag som Public Policy Manager i TIER 1. mars, og skal ha særlig ansvar for å bygge relasjon inn mot beslutningstagerne og styrke selskapets bærekraftsarbeid i Norge og Norden.

Julia Sandstø skal jobbe med bærekraft og elsparkesykler

Begynte i sin nye stilling denne uken.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– TIER ønsker å forsterke sin rolle som pådriver for bærekraftige byer - og det gjør dette til en svært spennende mulighet. Jeg gleder meg til å bli en del av en så rasktvoksende og lovende bransje, sier Sandstø i en pressemelding.

Bakgrunn fra politikken

Denne uken begynte hun i stillingen som Public Policy Manager i TIER, og skal ha særlig ansvar for å bygge relasjon inn mot beslutningstagerne og styrke selskapets bærekraftsarbeid i Norge og Norden.

Sandstø har lang fartstid i KrF som blant annet ungdomspolitiker, fylkesleder for Akershus og som kommunestyrerepresentant i Vestby kommune (2015-2019). Hun har også jobbet som prosjektkoordinator i Gambit Hill+Knowlton Strategies. Sandstø er i dag aktiv i lokalpolitikken i Oslo Høyre.

– Vi er veldig fornøyde med å få med Julia på laget. Hun har en bred og unik erfaring som vil styrke oss på flere områder, sier Lars Christian Grødem-Olsen, Norgessjef i TIER, i pressemeldingen.

Namsos og Oslo

Sandstø kommer til å jobbe med å gjøre mikromobilitet tilgjengelig for alle.

- Vi valgte å ansette Julia på grunn av hennes lange erfaring med politiske prosesser og tidligere arbeid for forandring, både på nasjonalt og lokalt nivå, sier han.

TIER Mobility ble grunnlagt i 2018 og er i dag til stede i Oslo, Bærum, Stavanger, Trondheim, Drammen, Lillestrøm og Namsos, i tillegg til over 90 andre byer verden over, i ti ulike land.

Powered by Labrador CMS