Noen av de nyansatte som har startet i NoA Ignite den siste tiden.
Noen av de nyansatte som har startet i NoA Ignite den siste tiden.

NoA Ignite nærmer seg 60 nye kolleger så langt i år

40 prosent av byråets nyansatte er kvinner: – En veldig positiv trend, sier teknologidirektør Kjellén.

Publisert

– Sammen er vi nå over 200 nysgjerrige fremtidsoptimister som dyrker kreativ problemløsning i Oslo, og totalt er vi 390 ansatte på tvers av kontorene i Stockholm, Krakow, Oslo og København, sier CEO i NoA Ignite Norge, Kristine Bjørnstad i en pressemelding mandag.

Forbrukernes krav og forventninger til innovative og bærekraftige tjenester er i raskere utvikling enn noensinne. For at NoA Ignite skal kunne tilby sine samarbeidspartnere det de trenger av strategisk rådgivning, kreative løsninger og digital verdiskapning har selskapet ønsket nesten 60 nye kollegaer velkommen så langt i år.

Utviklerne Frøydis Jørgensen, Sindre Sivertsen og Johanna Kinstad var sommerstudenter i 2021. Nå er de tilbake i NoA Ignite som faste ansatte.
Utviklerne Frøydis Jørgensen, Sindre Sivertsen og Johanna Kinstad var sommerstudenter i 2021. Nå er de tilbake i NoA Ignite som faste ansatte.

– En veldig positiv trend, er at det er flere kvinnelige utviklere som søker seg til oss. Nå i høst er 40 prosent av våre nyansatte kvinner, forteller Trond Vidar Kjellén, direktør for teknologi i NoA Ignite.

NoA Ignite mener at de beste digitale produktene skapes i et samarbeid der ulike ferdigheter, erfaringer og tankesett kan tenke fritt. Derfor har selskapet gått hardt ut for å styrke laget med alt fra utviklere, designere og innholdseksperter til produktutviklere, strateger og analytikere.

Kjellén kan også fortelle at flere av de nye kollegene er kjente fjes som vender tilbake. Flere av fjorårets sommerstudenter har nemlig valgt å ta fast jobb i NoA Ignite.

NoA Ignites nye teknologer har kompetanse i alt fra frontend og backend til sky, rådgivning, data engineering, søk, analyse og data science. Og det har vært ekstra stort fokus på å bygge miljøene rundt analyse, data engineering og data science for å hjelpe enda flere selskaper med å skape verdifulle datadrevne løsninger.

I tillegg har byrået blant annet fylt på med over 20 nye designere hittil i år, deriblant Morten Sand, Per Andreas Alnes, Jørgen Mathisen og Kristine Hoff.

Powered by Labrador CMS