OPPRYKK: Mathias Fløtaker er ny seniorrådgiver i GK.
OPPRYKK: Mathias Fløtaker er ny seniorrådgiver i GK.

Mathias Fløtaker gjør kometkarriere og blir yngste seniorrådgiver i Geelmuyden Kiese

To opprykk og to nyansettelser hos GK.– Er du god nok, er du gammel nok, sier GK-sjef Severin Roald.

Publisert Sist oppdatert

Fløtaker begynte i GK som juniorkonsulent i september 2020. Etter ett år fikk han opprykk til konsulent, og bare et halvt år etter fikk han igjen opprykk til rådgiver.

Nå har han på nytt fått opprykk til seniorrådgiver. Dermed har han gått alle trinnene på GKs karrierestige på under tre år, og blir en av de yngste seniorrådgiverne i byråets historie.

– I GK har det vært mulig å ha en bratt læringskurve hele veien. Jeg har fått mulighet til å få mer ansvar og tillit, samtidig som det har vært flinke folk å lære av. Nå er jeg spent på å ta fatt på ny rolle som seniorrådgiver, sier Mathias Fløtaker.

Mathias Fløtaker er opprinnelig fra Fredrikstad, og er utdannet siviløkonom fra NHH. I tillegg til GK har han jobbet som journalist i VG, NTB og Fredriksstad Blad.

I GK har han vært sentral i å utvide tilbudet innen finansiell kommunikasjon.

– GK skal være stedet hvor Norges største kommunikasjonstalenter får utvikle seg i sitt tempo. Da er det hvordan du leverer som er viktig, ikke hvor lenge du har jobbet. Er du god nok, er du gammel nok, sier administrerende direktør Severin Roald.

NYANSATT: Ida Breili Davidsen er ny digital markedsfører.
NYANSATT: Ida Breili Davidsen er ny digital markedsfører.

Også Fredrik Moracchioli Lura (23) har fått opprykk til konsulent, etter bare et halvt år som juniorkonsulent. Han er også utdannet siviløkonom fra NHH, og har jobbet som journalist i Finansavisen.

– GK er en fantastisk læringsarena med utrolig flinke folk og spennende kunder. Jeg stortrives og skal fortsette å gi full gass, sier han.

GK kunngjør i tillegg to nyansettelser:

  • Mari Sæten er ansatt som ny konsulent på corporate-teamet. Hun har master i politisk økonomi fra London School of Economics og har jobbet med kundekontroll i DNB. Hun starter 1. februar.
  • Ida Breili Davidsen er ansatt deltid som juniorkonsulent for digital markedsføring fra 9. januar. Hun studerer i tillegg markedsføring ved Høyskolen Kristiania.


Powered by Labrador CMS