– Jeg gleder meg spesielt til å utforske kommunikasjonsstrategiene til kundene og jobbe målrettet med å finne gode løsninger for dem, sier Rakel Westrum-Rein.

PKOM styrker seg på digital markedskommunikasjon

Kommunikasjonsbyrået har hentet inn Rakel Westrum-Rein som seniorrådgiver.

Publisert

– Siden jeg først hørte om PKOM, så har jeg tenkt at dette er svært kompetente folk, i et selskap i vekst, med en sterk faglig tyngde. Etter det første møtet innså jeg også hvor fantastisk fin gjeng de er. Jeg ser virkelig fram til å bli en av dem, sier Rakel Westrum-Rein, i en pressemelding.

PKOM:

  • ­Kommunikasjonsbyrået PKOM AS ble etablert i 1996.
  • Selskapet bistår om lag 60 bedrifter og offentlige virksomheter med intern og ekstern kommunikasjon.
  • PKOM har kontorer på InnoCamp Steinkjer og InnovArena Rørvik.

Rett over nyttår begynner hun som seniorrådgiver i kommunikasjonsbyrået PKOM. Hun blir også partner og vil få kontorsted på InnoCamp Steinkjer.

Westrum-Rein ser fram til å ta fatt på nye utfordringer og jobbe med PKOMs kundeportefølje.

– Jeg gleder meg spesielt til å utforske kommunikasjonsstrategiene til kundene og jobbe målrettet med å finne gode løsninger for dem.

Hun er utdannet merkekommunikatør, med bachelorgrad i reklame og merkekommunikasjon fra Norges Kreative Fagskole i Trondheim og RMIT University i Melbourne.

De siste tre årene har hun jobbet som markedskonsulent i Trønder-Avisa, med ansvar for sosiale medier og innholdsmarkedsføring. Og før Westrum-Rein begynte i Trønder-Avisa, har hun undervist i medier og kommunikasjon på Steinkjer videregående skole i flere år.

Daglig leder i PKOM, Turid Hatling Finne, ser fram til å få Rakel med på laget.

– Vi er svært godt fornøyde med å få inn en person med Rakels erfaring og kompetanse. Hun er spesialisert innenfor digital markedskommunikasjon, innholdsmarkedsføring og sosiale medier. Dette komplementerer den kompetansen vi har i dag og styrker den jobben vi allerede gjør for våre kunder, og gir oss kapasitet til å hjelpe flere.

Powered by Labrador CMS