Liselotte Lunde er ny kommunikasjonsdirektør i Oda.

Liselotte Lunde er ny kommunikasjonsdirektør i Oda

– Jeg tror oppriktig at Oda trengs i hverdagen til folk flest.

Publisert Sist oppdatert

Lunde startet i jobben som kommunikasjonsdirektør 1. mars, og kommer sist fra stillingen som partner og leder av politikk og samfunnsavdelingen i First House, hvor hun også var fagansvarlig for politikk og samfunn.

Det opplyses i en pressemelding mandag.

Som kommunikasjonsdirektør i Oda vil hun ha strategisk og operativt ansvar for intern- og eksternkommunikasjon på konsernnivå, samt lede selskapets kommunikasjonsarbeid i Norge, Tyskland og Finland.

En viktig bidragsyter

– Liselotte har bred politisk og kommunikasjonsfaglig erfaring som vil styrke Odas omdømme- og kommunikasjonsarbeid betydelig. Med sin strategiske tilnærming, innsikt i sentrale bransjetemaer som prisdiskriminering og erfaring fra gründermiljøer, vil hun være en viktig bidragsyter når vi nå skal styrke Odas posisjon ytterligere i det norske, finske og tyske markedet, sier konsernsjef i Oda Munthe-Kaas.

Før jobben i First House, jobbet Lunde som byrådssekretær i Oslo og som politisk rådgiver på Stortinget. Hun har tidligere erfaring fra start up-miljøet, blant annet for den digitale helsetjenesten Kry, og har jobbet med næringsjus og europapolitikk i NHO, og er utdannet jurist.

– Tror oppriktig at Oda trengs

Lunde mener at Oda nå står overfor en veldig spennende periode.

– Jeg tror oppriktig at Oda trengs i hverdagen til folk flest. Å få levert rimelige varer hjem på døra i en hektisk hverdag, gjør livet enklere for mange. Det er jo bevist ved at Oda har gått fra å være en utfordrer til å bli en etablert aktør i dagligvarebransjen.

Selskapet er posisjonert til å vokse i Norge, Finland og Tyskland.

–Og det er en reise jeg gleder meg stort til å bidra til, sier den nye kommunikasjonsdirektøren.

Powered by Labrador CMS