Preben Fjell, kjent som Prebz i Prebz og Dennis, går til nettleseren Vivaldi.
Preben Fjell, kjent som Prebz i Prebz og Dennis, går til nettleseren Vivaldi.

YouTuberen Prebz til Vivaldi

– Digg å jobbe for verdens beste nettleser.

Publisert Sist oppdatert

Preben Fjell, kjent som Prebz i Prebz og Dennis, går til nettleseren Vivaldi, opplyses det på deres nettsider.

Etter noen år som selvstendig youtuber og frilanser skal han jobbe dels med videomarkedsføring og dels med å engasjere Vivaldis nettsamfunn med mer enn 700 000 medlemmer.

– Jeg gleder meg til å komme i gang hos Vivaldi, og jeg er sikker på at vi kommer til å finne på masse sprell sammen fremover. Digg å jobbe for verdens beste nettleser, sier Fjell i saken.

Vivaldi har mer enn to millioner månedlige brukere og har ambisjoner om rask videre vekst. Selskapet kjemper mot verdens største aktører, som Google, Apple og Microsoft. De har alle sin egen nettleser og dominerer med sine markedsandeler. Slik kan det ikke forbli! Vivaldis posisjon er å være mer fleksibel, personvernvennlig og funksjonsrik enn sine konkurrenter.

Videoinnhold er en av de fremste trafikkdriverne både for å tiltrekke seg nye brukere og engasjere de man allerede har. Med Fjell på laget vil Vivaldi styrke sin evne til å nå ut til flere.

– Det er lett å bytte nettleser, men det er også et valg mange ikke tar lett på. Så vi må få folk til å kjenne at vi bryr oss og at vi engasjerer oss i livene deres. Det er der Preben kommer inn, sier markedsdirektør Tor Odlan i Vivaldi.

Powered by Labrador CMS