Siri Kleiven Strøm slutter i TV 2 for å bli kommunikasjonsrådgiver ved Universitetet i Bergen.

Siri Kleiven Strøm forlater TV 2 – blir kommunikasjonsrådgiver

Bytter jobbadresse fra Media City Bergen til Universitetet i Bergen.

Publisert Sist oppdatert

Etter syv år som nyhetsanker i TV 2 velger Siri Kleiven Strøm å gå videre til en stilling som kommunikasjonsrådgiver ved Universitetet i Bergen.

Det melder TV 2 i en pressemelding.

- Eg har først og fremst lyst til å takke TV 2 for at eg har fått lov til å ha denne jobben dei siste sju åra, og spesielt dei enkeltmenneska som trudde på meg. Min første dag på Nyhetskanalen var terrorangrepet mot Charlie Hebdo - og sidan då har eg fått vera med på å dekke dei største nyheitshendingane i verda og i landet. Det har vore ei ære, og eg har vakse på det både som journalist og som menneske sier Kleiven Strøm i pressemeldingen.

- Når eg no takkar ja til ny jobb, er det fordi eg ser moglegheita til å vokse enda litt til. Eg skal fortsatt jobbe med kommunikasjon og formidling, men på einannan måte. Eg er stolt av å bli tilsett av Universitetet i Bergen, som tar si demokratiske rolle på alvor, og som ser verdien av god kommunikasjon både internt og ut i samfunnet. Det er også eit unikt kommunikasjonsmiljø på Vestlandet som eg ser fram til å lære av, sier hun videre.

– Jeg vil takke Siri for jobben hun har gjort for TV 2 disse årene. Et bunnsolid nyhetsanker som vi vil savne som fagperson og kollega. Vi ønsker henne lykke til i ny jobb, sier nyhetsredaktør Karianne Solbrække.

Guri Solberg (46) blir nytt hovedanker på TV 2 Nyheter.

Sammen med Arill Riise (63) og Sturla Dyregrov (49) blir hun nå nyhetenes faste trekløver på hovedsendingene 18.30, 21.00 og på TV 2 Nyheter.

- Guri er en dyktig journalist og programleder med lang erfaring. Jeg er veldig fornøyd med at hun nå blir fast med på nyhetslaget i denne viktige jobben for TV 2, sier Solbrække.

Powered by Labrador CMS