– Jeg er stolt og glad for å få tiltre i stillingen som kommunikasjonssjef i Agenda.
– Jeg er stolt og glad for å få tiltre i stillingen som kommunikasjonssjef i Agenda.

Thea er ny kommunikasjons­sjef i Tankesmien Agenda

– Med sine sterke analytiske evner og sterkt engasjement er Thea akkurat det vi trenger.

Publisert

– Jeg er stolt og glad for å få tiltre i stillingen som kommunikasjonssjef i Agenda. Jeg mener at du blant folkene våre finner mange av de klokeste politiske hodene i vår tid. Jeg gleder meg til å jobbe med å fortsette å løfte dem, og bidra med å formidle komplekse politiske utfordringer og løsninger fra et sentrum-venstre-perspektiv til et bredere publikum, sier Thea Joramo Lysne i en pressemelding.

Tankesmien Agenda er en møteplass for sentrum-venstre, som bidrar med samfunnsanalyse og politikkutvikling. Agenda ble opprettet etter initiativ fra Landsorganisasjonen i Norge (LO) i 2014.

Joramo Lysne gikk fra stillingen som rådgiver i kommunikasjonsavdelingen i Stortingets administrasjon til stillingen som rådgiver i Tankesmien Agenda i januar 2022. Hun tiltrer nå i stillingen som kommunikasjonssjef.

– Med sine sterke analytiske evner og sterkt engasjement er Thea akkurat det vi trenger for å vise frem det viktige arbeidet vi gjør i Tankesmien Agenda og i Agenda-familien. Hun har vist en utrolig evne til å lede store og komplekse prosjekter og arrangementer. For oss som jobber så tett på det politiske, så er evnen til å kunne hive seg rundt å kort sikt, samtidig som de langsiktige målene ikke glipper, svært viktig, sier Trygve Svensson, leder av Tankesmien Agenda.

Powered by Labrador CMS