Chris Tallerås Steen er veldig fornøyd med å ha Hillevi Forsman på plass som daglig leder i Adlink.
Chris Tallerås Steen er veldig fornøyd med å ha Hillevi Forsman på plass som daglig leder i Adlink.

Ny daglig leder i Adlink

Aller Media gjør endringer i ledergruppa, og ansetter Hillevi Forsman som daglig leder i Adlink for å lede podkast- og influencermarkedsføring.

Publisert

– Vi er i inne i en voldsom fremgang – og det gleder oss. Vi ser at vi lykkes med både tradisjonelle og nye inntektsstrømmer, sier Aller Medias kommersielle direktør, Chris Tallerås Steen i en pressemelding tirsdag.

Aller Media melder om at både lesertall og brukertall øker i takt med reklameinntektene. I tillegg styrkes tilliten til redaktørstyrte medier.

- Vi har allerede et godt etablert kommersielt lag hos oss. Men vi ønsker å bli enda bedre. Derfor gjør vi nå endringer i ledergruppen.

– Eventyrlig utvikling de siste årene

Nylig gikk Hillevi Forsman over i rollen som daglig leder i det Aller-eide selskapet Adlink.

Frem til nå har hun vært leder i Aller Concept Store, og som daglig leder i Adlink skal hun lede Aller sin satsing på podcast- og influencer-markedsføring.

– Aller Concept Store har hatt en eventyrlig utvikling de siste årene, og å ha vært med å bygge dette bunnsolide, hardtarbeidende og kreative teamet er jeg vanvittig stolt av. Nå skal det bygges igjen, denne gangen i Adlink, og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven, sier Forsman.

kommersielle direktør Chris Tallerås Steen har store forventninger til Forsmann.

– Hun er utrolig flink med folk og innovasjon, hun skaper og utvikler ting sammen og med folkene sine, det er gøy, innovativt og stor gjennomføringskraft på teamene hun leder.

Powered by Labrador CMS