Alexander Olsson startet i Nucleus i november, mens Ingvill Sunnby er på plass i januar.

Nucleus styrker filmteamet sitt – ansetter to nye

Med mange filmleveranser på trappene, styrker Nucleus filmteamet i byrået ytterligere.

Publisert

Det melder byrået i en pressemelding, tirsdag.

Alexander Olsson kommer inn som byråets aller første postprodusent, og Ingvill Sunnby starter i januar som visuell innholdsprodusent.

– Vi går inn i et nytt år med en veldig sterk rigg på filmproduksjon. Det åpner opp et stort mulighetsrom for oss og gjør oss i stand til å ta flere og større oppdrag for kundene våre. Det gleder meg at vi har fått så erfarne filmfolk som Alexander og Ingvill på laget. De vil være viktige bidragsytere for å sikre høy kvalitet og gode, kreative leveranser i året som kommer, sier Anette Jamtvedt, byråleder i Nucleus.

Henter fra Hyper

Alexander Olsson tar med seg nær 20 års erfaring som postprodusent og filmfotograf fra ulike produksjonsmiljøer og TV. Han har de siste fem årene jobbet som postprodusent i Hyper, hvor han også har vært med å bygge opp filmavdelingen og vært teknisk ansvarlig for videoinfrastruktur.

Olsson startet i Nucleus i november.

Ingvill Sunnby starter i Nucleus 2. januar etter å ha rundet av året med arbeid for Luksusfellen. Hun tar med seg over 15 års erfaring fra TV-bransjen, og har jobbet på produksjoner som Helsekontrollen, TV2 Hjelper deg, Insider og 71 grader nord. I Nucleus skal Ingvill ta rollen som filmfotograf.

– Etter mange år i TV-bransjen gleder jeg meg til å gå løs på nye utfordringer. Jeg ser frem til å jobbe i et byrå med stort spenn, og som forteller visuelle historier med fokus på troverdighet og kvalitet. Det blir spennende å bruke kompetansen fra fakta- og underholdningsbransjen til å lage innhold i Nucleus som engasjerer og berører, sier Sunnby i pressemeldingen.

– Rigget for vekst

Det er ikke første gang i år at Nucleus henter inn nye roller til byrået. I mai ble Joachim Foss Rønning ansatt som byråets første produsent og regissør. Med de to nyansettelsene teller filmteamet i Nucleus fire personer.

– Med dette teamet på plass, er vi virkelig rigget for vekst innenfor film i 2023. Vi ser frem til et nytt år fylt med kort, lange, morsomme, emosjonelle og treffsikre filmer, avslutter Jamtvedt.Powered by Labrador CMS