Aurora Telle gleder seg til å bli kjent med den norske kommunikasjonsbransjen.

Aurora Telle går fra Allianz til Storm

Storm styrker laget ved å hente Aurora Telle, som har med seg fire års erfaring som rådgiver ved hovedkontoret til den internasjonale finansgiganten Allianz SE.

Publisert Sist oppdatert

Aurora Telle er ansatt som rådgiver i Storm Communications, som utgjør Stormhuset sammen med Storm Samfunn og reklamebyrået Smeh. 

– Jeg gleder meg til å bli kjent med den norske kommunikasjonsbransjen. Storm er et spennende byrå som vokser raskt og har mange interessante kunder. Det å bli med på å bygge byrået videre er noe som trigger meg, sier Aurora Telle i en pressemelding. 

De siste fire årene har hun hatt ansvar for den interne bærekraftskommunikasjonen i Allianz SE ved selskapets hovedkontor i München. 

Selskapet er et verdens største forsikringsselskap og Europas største finanskonsern med over 160.000 ansatte. I tillegg til arbeidet med bærekraftskommunikasjon, har hun vært prosjektleder for noen av konsernets største konferanser, og vært rådgiver i posisjoneringen av selskapets ledere.

Gjennom oppvekst, jobb og studier har Telle etter hvert bodd store deler av livet utenlands. Hun har mastergrad i statsvitenskap fra Universitetet i København og vært praktikant ved den norske ambassaden i Canada. 

Byråleder Marius Parmann i Storm Communications melder om god fart inn i det nye året og er svært fornøyd med nyansettelsen.

– Vi opplevde en økende oppdragsmengde mot slutten av fjoråret og har offensive planer for 2024. Nå rigger vi oss for å levere på dette, og vi er overbevist om at Aurora vil passe godt inn på laget med sitt engasjement og kompetanse. Internasjonal erfaring og bærekraftskompetanse er en kombinasjon som er etterspurt fra mange av våre kunder, sier Parmann. 

Den siste tiden har Storm Samfunn annonsert to nye ansettelser: Mansoor Hussain, som kom fra rollen som byrådssekretær for tidligere byrådsleder Raymond Johansen ved byrådslederens kontor, og Christine Spersrud Haug, fra rollen som bransjeleder i Virke Finans og åtte år i ulike roller i Nærings- og fiskeridepartementet

Powered by Labrador CMS