Mansoor Hussain (24) er ansatt som ny rådgiver i Storm Samfunn.
Mansoor Hussain (24) er ansatt som ny rådgiver i Storm Samfunn.

Storm Samfunn henter Mansoor Hussain

Mansoor Hussain (24) er ansatt som ny rådgiver i Storm Samfunn.

Publisert Sist oppdatert

Det melder byrået i en pressemelding, torsdag.

– Det er spesielt deres portefølje innen eiendom og byutvikling som står mitt hjerte nærmest. Jeg gleder meg derfor til å arbeide med det, og selvsagt mange andre prosjekter innen politisk analyse og strategisk kommunikasjon, sier Hussain i pressemeldingen. 

Hussain har flere års erfaring som politiker for Arbeiderpartiet i Oslo, som blant annet bystyremedlem og byrådssekretær. 

Han har blant annet sittet i byutviklingsutvalget i Oslo, og er vinner av CityGlød-prisen 2022 – en pris som deles ut til unge eiendomstalenter. 

Den siste tiden har han vært byrådssekretær for tidligere byrådsleder Raymond Johansen ved byrådslederens kontor.

- Behovet for gode analyser og råd i møte med myndigheter, og i lange, kompliserte prosesser blir stadig viktigere. Jeg ser frem til å hjelpe bedrifter, organisasjoner og andre med dette så man kan få til gode prosesser med lavest mulig risiko, sier 24-åringen.

Hos byrådslederens kontor arbeidet Hussain med strategi, kommunikasjon og oppfølging av saker på vegne av byrådslederen.

Daglig leder i Storm Samfunn, Peter Markovski, er veldig fornøyd med rekrutteringen.

- Vi styrker oss med dette vesentlig innen eiendom og Oslo-politikken. Mansoor nyter stor tillit på tvers av partigrensene i politikken og innen eiendomsbransjen, det er meget imponerende, sier Markovski.

Hussain har en bachelorgrad i offentlig administrasjon og ledelse fra Universitetet i Oslo og en mastergrad i strategisk HR fra Kristiania. Med ham på laget teller Storm Samfunn fem ansatte. 

Hussain begynner i Storm Samfunn 1. desember, med forbehold om endringer når behandlingen hos Oslo kommunes karanteneutvalg er avsluttet. 

Storm Samfunn er en del av Stormhuset, som består av byråene Storm Communications, Storm Samfunn og reklamebyrået Smeh. Totalt teller byråene 21 ansatte.

Powered by Labrador CMS