Christine Spersrud Haug, bransjeleder i Virke Finans, går til Storm Samfunn.
Christine Spersrud Haug, bransjeleder i Virke Finans, går til Storm Samfunn.

Virke Finans-toppen Christine Spersrud Haug går til Storm Samfunn

Storm Samfunn henter Christine Spersrud Haug, bransjeleder i Virke Finans.

Publisert Sist oppdatert

– Det blir supergøy å få jobbe med en så dyktig gjeng, sier Spersrud Haug, i en pressemelding fra Storm Samfunn.

Hun kommer fra stillingen som bransjeleder i Virke Finans, og har jobbet mye med politiske rammebetingelser for finansnæringen de siste par årene. 

Hun har også vært med på å bygge opp Virke Vekst, som er den nye teknologi-, gründer og digitaliseringssatsingen til handelens hovedorganisasjon.

– Jeg kom inn i Virke i en veldig spennende tid, og har fått lov til å jobbe tett med deres teknologisatsing, som har vært veldig lærerikt. Nå gleder jeg meg til å ta med denne kunnskapen videre ut i næringslivet og levere gode tjenester på politikk og kommunikasjon, sier Spersrud Haug. 

Hun har åtte års kommunikasjonserfaring fra Nærings- og fiskeridepartementet, som seniorrådgiver, taleskriver for næringsministeren og fiskeriministeren, og kommunikasjonssjef for næringsministeren under pandemien.

– Det var en heftig runde med mye krisehåndtering i alle kanaler under pandemien, men det var også veldig spennende å være så tett på beslutningene i en slik tid, sier hun.

Spersrud Haug har journalist- og økonomiutdanning fra Høgskolen i Oslo, og mastergrad i Internasjonale Relasjoner fra Australia. Hun har jobbet som journalist i Romerikes Blad, Dagbladet og Aftenposten.

Hun starter som seniorrådgiver i Storm Samfunn 1. februar.

Daglig leder i Storm Samfunn, Peter Markovski, sier i pressemeldingen at han er svært fornøyd med nyrekrutteringen. 

– Hun blir et flott tilskudd til den voksende Storm-familien, sier Markovski.

Powered by Labrador CMS