Johannes Høsflot Klæbo blir å se i sportsbriller fra Rudy Project de neste fire årene.

Klæbo sikrer fire nye år med sportsbrille-merke

Skistjernen og italienske Rudy Project forlenger samarbeidet de neste fire årene.

Publisert

– Etter fire spennende år sammen forlenger vi entusiastisk kontrakten i ytterligere fire år. Det er et tegn på et vellykket partnerskap for oss begge, sier president i Rudy Project, Cristiano Barbazza, i en pressemelding.

Det betyr at Rudy Project og Johannes Høsflot Klæbo skal samspille om utvikling og markedsføring av sportsbriller til og med OL i Milano/Cortina i Italia i 2026.

– Vi er veldig tette på Johannes, og han er en flott ambassadør for merkevaren vår. Vi vil planlegge en rekke aktiviteter med ham i Norden, som er viktige markeder for oss.

Rudy Project ble grunnlagt i 1985 i Treviso i Italia, og har vært en merkevare innen sportsbrillesektoren i over 30 år. Etter fire år med samarbeid velger de altså å forlenge med Klæbo.

I løpet av de neste årene skal de levere et utvalg av brilleprodukter tilpasset sport og fritid, samt utvikle nye modeller.

Klæbo selv er fornøyd med avtalen om videre samarbeid.

– Vi har hatt et veldig godt samarbeid så langt. Sammen har vi skapt produkter som jeg er stolt av. Jeg ser frem til fire nye år med samspill med Rudy Project. Sammen vil vi presentere flere nye og tøffe produkter i årene som kommer.

Powered by Labrador CMS