– Vi har hatt et godt oppstartsmøte og ser frem til videre samarbeid med Nucleus, sier Elisabet Mæland Fosse, avdelingsdirektør for kommunikasjon og kunnskap, sammen med kundeansvarlig Georg A. Huus (t.v.) og seniorrådgiver og styreleder Atle Hommersand i Nucleus.

Nucleus blir Patentstyrets nye kommunikasjonsbyrå

Danket ut ti andre byrå i konkurransen.

Publisert Sist oppdatert

– Nucleus viste best innsikt og forståelse for vår rolle, sier Elisabet Mæland Fosse, avdelingsdirektør for kommunikasjon og kunnskap i Patentstyret.

Nucleus er vinner av Patentstyrets byråkonkurranse hvor elleve byråer deltok, og blir etatens kommunikasjonsbyrå de neste årene.

Byrået skal levere både strategisk og operativ kommunikasjonsrådgiving, konseptutvikling, kampanjer og markedsføring i ulike kanaler.

– Nucleus leverte en optimal løsningsbeskrivelse for Patentstyret. I tillegg til et svært godt team med bred og relevant erfaring, har de en tillitsvekkende og systematisk måte å jobbe med kompetanseoverføring til kunder. Vi ser frem til et godt samarbeid, sier Fosse i Patentstyret i en pressemelding.

Når norske bedrifter stadig blir mer internasjonale, skaper det et enda større behov for immaterielle rettigheter som patent, varemerke- og designbeskyttelse.

– Patentstyret har en viktig rolle i å styrke næringslivet gjennom immaterielle rettigheter, og vi gleder oss til å bidra med å forsterke Patentstyrets posisjon og øke kjennskapen til deres tjenester overfor SMB-segmentet spesielt, sier seniorrådgiver og kundeansvarlig Georg A. Huus i Nucleus i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS