Anja Stang

Ny kommunikasjonssjef med bærekraftsbakgrunn

Tar med seg 20 års erfaring til Skogluft.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Skogluft AS har ansatt Anja Stang som ny kommunikasjonssjef. Hun har bærekraftsbakgrunn, og skal bidra til å akselerere selskapets grønne skifte innendørs.

– Skogluft-planteveggen er bare starten på et økosystem av nyskapende produkter som kombinerer velvære, tilstedeværelse og naturglede, forteller den nye kommunikasjonssjefen i en pressemelding.

Stang har 20 års bakgrunn som journalist, kommunikasjonsrådgiver og redaktør. Hun er en innflytelsesrik stemme innenfor bærekraft, og driver det grønne nettmagasinet Greenhouse.eco. Hun har samarbeidet med aktører som The Explorer, Infinitum, IKEA, Framtiden i Våre Hender og Thor Heyerdahl Foundation.

– Målet med Greenhouse er å inspirere til en mer bærekraftig livsstil. Det passer som hånd i hanske med Skoglufts visjon. Gjennom et engasjert fellesskap, banebrytende forskning og digital pionérvirksomhet vil vi bidra til en grønnere fremtid, sier kommunikasjonssjefen.

Hun forklarer at Greenhouse.eco er et grønt nettmagasin med åtte kategorier innenfor en grønn livsstil.

Skogluft utvikler helhetlige livsstilskonsepter som knytter sammen biologi, design, teknologi, community og grønn livsstil, og grunnlegger Jørn Viumdal er glad for å ha Stang med på laget.

– Vi er veldig glade for å ha fått Anja med på laget. Hun har den kompetansen vi trenger for å bygge et fellesskap rundt Skogluft nasjonalt og globalt, og et genuint engasjement for natur. Anja blir en veldig viktig brikke i vår organisasjon fremover.

Powered by Labrador CMS