– Jeg gleder meg veldig til å komme ordentlig i gang og til å jobbe enda tettere og enda mer internasjonalt med den absolutt råeste merkevaren som fins i Norge.

Hurtigruten omrokkerer: Rune Thomas Ege til Hurtigruten Expeditions

– Jeg gleder meg veldig.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Jeg gleder meg veldig til å komme ordentlig i gang og til å jobbe enda tettere og enda mer internasjonalt med den absolutt råeste merkevaren som fins i Norge.

Det sier Rune Thomas Ege til KOM24.

Han har byttet jobb fra kommunikasjonssjef i Hurtigruten til VP for PR og kommunikasjon i Hurtigruten Expeditions.

– Gleder meg veldig

Dette er et resultat av at Hurtigruten Group spisser de ulike delene av konsernet og har opprettet to nye enheter: Hurtigruten Norge som skal drive rutetrafikken mellom Bergen – Kirkenes, og Hurtigruten Expeditions som skal drive den internasjonale ekspedisjonscruise-virksomheten. Det fører til endringer også i selskapets kommunikasjonsorganisasjon.

Rune Thomas Ege blir VP PR & Communication for Hurtigruten Expeditions. Han får også ansvaret for å bygge opp reiselivkonsernets internasjonale kommunikasjonsorganisasjon, mens Anne Marit Bjørnflaten blir VP PR & Communication for Hurtigruten Norge. Hun får også ansvaret for myndighets- og samfunnskontakt i Norge for hele Hurtigruten-konsernet.

Som kommunikasjonssjef for Hurtigruten Expeditions får Ege et omfattende ansvar.

Hurtigruten satser mer på ekspedisjoner internasjonalt framover.

– Jobben er alt som har med kommunikasjon å gjøre for Hurtigruten Expeditions globalt. Det er alt fra strategiarbeid og utvikling av selskapet til mediehåndtering og ikke minst det å bygge opp en kommunikasjonsorganisasjon i Hurtigruten-konsernet globalt, sier han.

– Jeg gleder meg veldig til å komme skikkelig i gang, sier han videre.

Lover videre vekst

Per i dag er de bare en liten kommunikasjonsorgansisasjon, men de har store planer for videre vekst.

– Vi bygger stein på stein og vil ansette flere. Den første ansettelsen er alt gjort i USA og vi vil og vokse i andre marked, sier han.

Konsernet annonserte nylig etter VP Group Communications. Inntil vedkommende er på plass, fungerer Ege også i stillingen som kommunikasjonssjef for Hurtigruten Group.

Powered by Labrador CMS