Byråleder Henriette Leikanger og nyansatte Ida Gowers Lindal og Anne Marte Smebye.

Anne Marte og Ida er nye i Hyper

Styrker laget ytterligere på innhold og design

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Det er moro å få på plass nye, dyktige og fremoverlente kollegaer som styrker laget vårt, og sørger for at vi fortsetter å levere helhetlige konsepter og skyhøy kvalitet for kundene våre, sier en fornøyd byråleder, Henriette Leikanger.

Byrået har ansatt to nye og teller nå 54 ansatte.

Anne Marte Smebye er Hypers nyeste tilskudd blant innholdsrådgiverne. Hun kommer til byrået fra rollen som kommunikasjonsrådgiver for Skift, næringslivets klimainitiativ drevet av miljøstiftelsen Zero.

Fra tidligere har hun erfaring som tekstforfatter og kreatør i Kitchen, der hun jobbet med kunder som MENY, Sparebank 1 og Kreftforeningen. Hun har også bakgrunn som Content Manager i SMFB Engine hvor hun hadde internasjonale og prisvinnende kunder som Santander, Diadora og Nordic Choice Hotels på kundelista.

Smebye er spesialisert på digital strategi og kommunikasjon.

– Innsiktsbasert kreativitet med en redaksjonell inngang til faget er midt i blinken for meg. Jeg tror mange byråer vil se til Hypers tilnærming til reklame og innhold fremover, sier Anne Marte.

I tillegg ansetter Hyper også Ida Gowers Lindal. Ida er utdannet grafisk designer fra universitetet i Falmouth og har over 15 års erfaring som designer og Art Director. Fra tiden som frilans har hun allerede rukket å bli godt kjent med Hyper, som hun har bistått på en rekke oppdrag.

Med de to nyansettelsene teller Hyper nå 54,

Reklamebyrået er en del av Ahead Group Norway som består av byråene Hyper, Oculos, Nova Vista, RetailHouse Varejo og Elg, og omsetter for over 300 millioner kroner i Norge. Som en del av det nordiske Ahead-nettverket leverer gruppen også løsninger innen strategi, kreativitet, content, PR, CRM, marketing-teknologi og customer experience i hele regionen.

Powered by Labrador CMS