Fra venstre: Anniken Ulfsrud og Christiane Roald.

Hun går inn i ledergruppen til JCP Event

Anniken Ulfsrud har vært i JCP i fem år, og nå tar hun steget opp i ledergruppen.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er så fornøyde med å få Anniken inn i ledergruppa. Hun jobber med flere av våre største kunder, og er vant til komplekse og kreative prosjekter. Anniken blir et viktig tilskudd for vår videre vekst, sier byråleder Tine Jensen i en pressemelding.

Ulfsrud har bakgrunn fra klesbransjen og Line of Oslo, og erfaring med alt fra salg til å arrangere pressearrangementer, motevisninger og eventer.

Hun uttrykker stor entusiasme for muligheten til å bidra til JCPs videre vekst. 

– Det er motiverende og spennende å få utfordre meg selv enda mer i et selskap jeg trives så godt. Jeg ser fram til å bygge videre på det fantastiske fundamentet vi har b, og bidra til at JCP kan skape enda flere opplevelser for kundene våre, sier Ulfsrud. 

Det er ikke bare i ledergruppa det skjer endringer i JCP Event. Inn i Ulfsrud sitt team har nysigneringen Christiane Roald kommet.

Roald har en bachelor i kreativ markedskommunikasjon fra Høyskolen Kristiania, og hadde internship i JCP Event i 2020, da pandemien brøt ut.

– Etter mange år i musikkbransjen er det spennende å kunne jobbe med arrangementer og kommunikasjon fra et annet perspektiv. Det er utrolig stas å være tilbake i JCP, hvor jeg kan få utfordret meg skikkelig, sier hun. 

Powered by Labrador CMS