F.v. Odin Ottem Berntsen, Kaia Gulsvik, Rebeca Bacolod og praksistudent Daniel Hammer Garry.
F.v. Odin Ottem Berntsen, Kaia Gulsvik, Rebeca Bacolod og praksistudent Daniel Hammer Garry.

Design Container har flyttet inn i nye lokaler og ansetter tre nye

Henter inn ny kraft fra TRY, Vinmonopolet og startup-miljøet.

Publisert

I nye lokaler på Youngstorget har Design- og kommunikasjonsbyrået Design Container, klargjort tre nye plasser for Gerd Bråten, Odin Ottem Berntsen & Rebeca Bacolod.

Design Container har spesialisert seg innen teknologi, finans og industri, og er en del av Artisti-gruppen og leverer tjenester innen kommunikasjon, inkludert strategi, design, digitale løsninger, markedsføring, produktutvikling, salg og CRM.

– Da vi startet selskapet i 2006 var tanken bak navnet at det skulle inneholde kompetanse og tverrfaglige teams, sier Michael Linnemann, Kreativ Leder i Design Container, i en e-post til KOM24.

Selskapet holder til i Oslo, Kristiansand og Malmø, og har en samlet omsetning på rundt 300 millioner kroner.

Design Container’s nyeste designer-tilskudd Rebeca Bacolod, har tidligere jobbet i roller som designer og Art Director med fokus på konseptutvikling, merkevarebygging og identitet. I kundeporteføljen har hun en rekke startups, nisjebedrifter og gründermiljøer.

– Etter å ha jobbet med fokus på merkevarebygging i flere år var jeg ute etter å utvikle meg enda mer som designer. Design Container er et miljø med masse kompetanse som jobber i kryssfeltet mellom design og utvikling så det føles som et bra sted å kunne ta på meg nye utfordringer, sier hun i en pressemelding.

En hybrid og fleksibel hverdag

Odin Ottem Berntsen er ansatt som ny prosjektleder og har bred erfaring fra både startup-miljøet og Vinmonopolet, hvor han har jobbet med alt fra UX-design og apputvikling til anbudsprosesser og e-læring.

– Med dybdeforståelse for store og små selskaper er jeg veldig klar for å ta rollen som prosjektleder hos Design Container. Jeg likte bredden av prosjekter de hadde, men også det unge og dyktige miljøet de har.

Gerd Bråten har en bachelorgrad innen Web- og interaksjonsdesign fra Norges Kreative Fagskole, og kommer fra TRY Apt. Hun har tidligere jobbet i Dekode og Per Høj (Saatchi & Saatchi), og har jobbet med kunder som Norsk Tipping, Redd Barna, Orkla, HBO Nordic, Helsedirektoratet, Facebook og Kreftforeningen.

– Jeg synes det er fint at Design Container kan tilby en hybrid og fleksibel hverdag med varierte og ulike oppgaver i både design og programmering – noe jeg trives veldig godt med! Det har vært en hyggelig start i ny jobb med hyggelige og flinke kollegaer, sier utvikler og UX-designer Bråten.

Styrket alle avdelinger

Byrået har 800 kvadratmeter å boltre seg på i Torggata 15, og melder om en forventning om videre vekst og en håndfull ansettelser i løpet av neste kvartal.

– Vi er veldig glade for at vi har fått flere dyktige tilskudd med på laget. Bacolod og Bråten er allerede godt i gang med å utvikle gode løsninger for våre kunder, mens Ottem Berntsen er et flott tillegg som prosjektleder. Vi har med disse tre ansettelsene styrket alle våre avdelinger, og ser fram til å fortsette å tilby våre kunder kreative og innovative leveranser”, sier Kaia Gulsvik, COO i Design Container.

Byrået teller i dag 20 personer og melder om en rekke nye ansettelser i løpet av neste kvartal, innenfor flere områder.

I tillegg ønsker Design Container å gi unge talenter en sjanse til å jobbe tett med varierte prosjekter, ulike kunder og designløsninger på huset. Derfor har byrået i tillegg hatt praksisstudent Daniel Hammer Garry med på laget. Han studerer Prosjektledelse på Fagskolen Kristiania, og har vist stor entusiasme for prosjektledelse av interne og eksterne prosjekter.

Powered by Labrador CMS