F.v. Knut-Ole Mathisen, Michael Solbakken, Camilla Kim Kielland.

Morgenstern styrker design- og filmavdelingen: – Lett etter en kick ass designer

Rekrutterer fra Kitchen og GK.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Morgenstern styrker design- og filmavdelingen – rekrutterer fra Kitchen og GK

Reklamebyrået Morgenstern har ansatt to nye kolleger, og har hentet Michael Solbakken fra Kitchen og Knut-Ole Mathisen fra GK.

– Michael er et teknisk talent og en svært god visuell historieforteller. Han har opparbeidet seg en bred kompetanse innen filmproduksjon de siste årene, og er lidenskapelig opptatt av både kvalitet og kreativitet, sier byråleder i Morgenstern, Camilla Kim Kielland i en pressemelding mandag.

Solbakken kommer fra Kitchen, hvor han de siste fire årene har jobbet som video creator. Han har også jobbet flere år i produksjonsselskapet BådeOg. I Morgenstern vil han jobbe langs flere akser av filmfaget, både som regissør, fotograf og klipper.

– Vi synes det er skikkelig stas at han ønsker å komme til oss, hvor han vil jobbe med produksjoner tilpasset alle kanaler – fra TikTok til TV. Flere av oss har samarbeidet med Michael tidligere, så vi visste allerede at han var en fin fyr som vil styrke oss både faglig og sosialt.

Solbakken begynte i Morgenstern i april.

Har lett etter en kick ass designer

Den andre ansettelsen er Knut-Ole Mathisen, som kommer fra stillingen som senior digital designer i GK, hvor han har vært i nesten tre år. Mathisen har også mange års erfaring fra byråene Hyper og Ernö.

– Det er utrolig kult å skulle jobbe sammen med folk man har sett opp til i mange år. Og ikke minst med en gjeng som lager jobber jeg selv liker. Morgenstern er en killer kombo, fine kunder, fine folk og digg lunsj, en trenger ikke mer for å trives, sier Solbakken.

Kielland legger til at det var full match.

– Vi har lett etter en kick ass designer i lang tid, og da vi fant Knut-Ole var det full match. I tillegg til å være veldig hyggelig har han en sterk portefølje av kvalitetsjobber som både oser kreativitet og kompetanse. Han er en kommersiell kunstner innen både det digitale og analoge, og vil definitivt bidra til å skape jobber for våre kunder som skiller seg ut i støyen og motvirker likegyldighet, sier byrålederen.

Mathisen ble en del av Morgenstern-teamet denne måneden og er godt fornøyd.

– Smilet satt løst når meldingen fra Camilla tikket inn på telefonen. Morgenstern betyr kvalitet, byr på humor og leverer sykt mye bra jobber i mine øyne, så muligheten for å gå på jobb med denne gjengen krevde ikke lang betenkningstid. Over flere år har folkene her bydd på kreativitet og faglig nivå i toppklasse, så nå er jeg ivrig etter å få sjansen til å bidra med mitt, sier Knut-Ole Mathisen.

Powered by Labrador CMS