Eva Sannum og Svein Tore Bergestuen styrker laget med Atle Lessum (i midten), som har lang fartstid i blant annet Telenor og Schibsted.
Eva Sannum og Svein Tore Bergestuen styrker laget med Atle Lessum (i midten), som har lang fartstid i blant annet Telenor og Schibsted.

Atle Lessum går til Sannum & Bergestuen

Den tidligere kommunikasjonsdirektøren i Schibsted går til kommunikasjonsbyrået Sannum & Bergestuen.

Publisert Sist oppdatert

Atle Lessum starter som senior kommunikasjonsrådgiver i selskapet allerede 1. september, skriver Sannum & Bergestuen i en pressemelding.

– Da jeg forlot Schibsted i april i år hadde jeg bestemt meg for å bruke god tid på å finne ut hva jeg hadde lyst til å gjøre. Samtalene jeg over litt tid har hatt med Eva og Svein Tore har gjort meg veldig trygg på at dette er stedet jeg vil være. 

– Kombinasjonen av veldig smarte og hyggelige folk, en meningsfylt kundeportefølje og at de setter gøy på jobb som selskapsverdi, har overbevist meg. Jeg kjenner meg veldig hjemme i verdigrunnlaget og har stor tro på virksomheten jeg nå skal bli med å bygge, sier Lessum. 

Før jobben i Schibsted hadde Atle Lessum i mange år kommunikasjonsansvaret i flere områder av Telenor-konsernet, blant annet som pressetalsperson og ansvarlig for eksternkommunikasjon i både Telenor Norge og konsernet. 

Han har også vært overordnet kommunikasjonsansvarlig for Telenor i Norden og for hele Telenor-gruppen.

Lessum har allerede vært med i noen utvalgte prosjekter som tilknyttet partner før sommeren, men blir formelt en del av Sannum & Bergestuen fra 1. september. 

– Dette er det vi i Sannum & Bergestuen kaller en stjernesignering. Med sin solide erfaring fra store børsnoterte tech-selskaper, brede kompetanse og sin inspirerende personlighet, vil Atle tilføre selskapet stor verdi, både faglig og kulturelt, sier daglig leder Svein Tore Bergestuen.

Powered by Labrador CMS