Eva på tur på Geilo.
Eva på tur på Geilo.

#Sommerpraten

– Jeg håper på fine fjellturer ispedd en god porsjon elvebading

Eva vil utnytte de få sommermånedene vi får i Norge.

Publisert

I «Sommerpraten» stiller KOM24 en rekke personer i kommunikasjonsbransjen spørsmål om hva de gjør i sommer. I tillegg får vi blant annet høre hva deres beste sommerminne er, hvilken bransjeperson de mener man bør følge med på, og hvilke råd de vil gi til unge mennesker som ønsker å lykkes i bransjen.

I dag er det Eva Hille, kommunikasjonsdirektør i Bergen kommune, som svarer i Sommerpraten.

– Hva skal du gjøre i sommer?

– Sommerferien blir i Norge, for jeg vil helst ikke gå glipp av de lange og lyse sommerdagene vi har her nord. Jeg håper på fine fjellturer ispedd en god porsjon elvebading. Satser også på at det blir noen late regnværsdager med tid til lesing. Kindlen min er fullastet med bøker jeg har lyst til å lese. I tillegg gleder jeg meg til å leke sammen med barnebarna mine i Stavanger.

– Hva er ditt beste sommerminne?

– For noen år siden hadde vi sommerferie i Seiser Alm i Nord-Italia. Her møtte jeg et fantastisk landskap. Det var utrolig vakkert med kontrasten mellom grønne bakker og blomsterenger opp mot de hvite Dolomittene. Her var det fine turstier, nydelig mat og drikke, og vennlige mennesker. Jeg håper vi kan dra tilbake dit en gang.

– Favoritt-is gjennom tidene?

– Jeg er veldig glad i is. Favoritten er for evig og alltid krone-is med jordbær.

– Nevn en bransjeperson å se opp for i fremtiden

– Frida Urheim. Hun er nyansatt kommunikasjonssjef på Haraldsplass Diakonale Sykehus. Hun har en spennende utdanningsbakgrunn med nordisk språk og litteratur og har allerede erfaring fra interessante kommunikasjonsjobber. Jeg har lest intervjuer hvor hun viser vilje til å stå på og søker utfordringer innen kommunikasjonsbransjen. Jeg tror vi vil høre mer fra henne fremover.

– Uten å nevne noen fra ditt eget byrå, hva er den beste kampanjen du har sett til nå i år?

– Leger Uten Grenser sin kampanje knyttet til krigen i Ukraina. En viktig, sterk og dessverre alt for aktuell kampanje.

– Hva er ditt beste råd til unge som ønsker å lykkes i kommunikasjonsbransjen?

– Kommunikasjon er et spennende fagområde som det er god bruk for i de fleste sammenhenger. Mitt viktigste råd er å bruke både hodet og hjertet når du kommuniserer.

– Du må være med i et realityprogram. Hvilket velger du, og hvorfor?

– Det ville være en drøm å bli med som deltaker i Mesternes mester på NRK. Jeg liker programmet fordi deltakerne hjelper hverandre frem, samtidig som de konkurrerer. Dessuten er alle deltakerne mestere innen sin idrett og de er superspreke. Det hadde vært gøy å være så sprek.

Powered by Labrador CMS