På bildet er Bettina Semb-Arnstorp (t.v), Tim Peters og Caroline Hoff.
Bettina Semb-Arnstorp (t.v), Tim Peters og Caroline Hoff.

Kruse Larsen med to nye ansettelser

Henter inn prosjektleder og rådgiver.

Publisert Sist oppdatert

Kruse Larsen henter ny administrativ ressurs fra Gyro og styrker samtidig rådgiverstaben ytterligere. Bettina Semb-Arnstorp går inn i rollen som prosjektleder og Caroline Hoff blir rådgiver i selskapet, skriver de i en pressemelding.

– Jeg gleder meg stort til å begynne å jobbe i Kruse Larsen. Jeg ser spesielt frem til å jobbe med og lære av de beste folka på kommunikasjon og politikk, sier Bettina Semb-Arnstorp.

Hun har en mastergrad i shipping, handel og finans fra Cass Business School i London. Hun har tidligere jobbet i Wallenius Wilhelmsen, SAS og kommer sist fra jobben som prosjektleder i Gyro.

– Vi er glade for å få inn enda flere flinke folk. Dette er en krevende og spesiell tid, som skaper nye og komplekse utfordringer for mange av kundene våre. Dem må vi være rigget for å løse, sier partner i Kruse Larsen, Tim Peters.

Etter ansettelsen av Semb-Arnstrop og Hoff, teller Kruse Larsen 25 ansatte. Datterselskapet Pressure har nå ni faste rådgivere.

– Kruse Larsen og Pressure har vokst kraftig de siste årene. Bettina skal løfte og forbedre alt vi gjør på administrasjon og økonomi. Hun har også lang erfaring med store og komplekse arrangementer, som vil bidra til å forbedre alt fra Arendalsuka til helsedebatter og frokostmøter ytterligere fremover, sier Peters.

Caroline Hoff har bakgrunn fra Høyre og Unge Høyre. Gjennom studier i rettsvitenskap har hun spesialisert seg på EU- og bærekraftsrett. Hun begynner som rådgiver i selskapet.

– Jeg er utrolig motivert for å ta fatt på oppgavene som venter. Kruse Larsen er Norges beste byrå på strategisk kommunikasjon, og har et kjempesterkt team på politikk og myndighetskontakt. Jeg gleder meg til å bidra med mine erfaringer og kompetanse, sier Hoff.

Powered by Labrador CMS