Camilla Lykaas og Kristine Lillevik i We Oslo.
Camilla Lykaas og Kristine Lillevik i We Oslo.

WE Oslo har ansatt Camilla Lykaas som senior FMCG designer

– FMCG står for en stadig større del av omsetning vår.

Publisert

– Hun har lang erfaring fra pakningsdesign og produksjon og besitter den kompetansen vi trenger for å sikre gode designfaglige løsninger til kunden våre, sier kreativ leder Kristine Lillevik i en pressemelding.

Byrået skriver i pressemeldingen at de har en stadig økende oppdragsmengde, særing innen FMCG og ønsker å satse ytterligere på dette segmentet som fagfelt og bygge et større team.

FMCG står for «Fast-Moving Consumer Goods» – raskt omsettelige forbruksvarer.

FMCG er alle former for kommersielle produkter som produseres til lav enhetskostnad, selges relativt billig og har tendens til å selge fort.

We Oslo jobber i skjæringspunktet mellom strategi, design og kommunikasjon.

– FMCG står for en stadig større del av omsetning vår. Vi tror vår strategiske tilnærming og at vi jobber integrert med design og kommunikasjon i løsningene våre er en suksessfaktor for kundene våre, og oss som byrå, sier Lillevik.

Lykaas tjuvstartet i 2023 som freelance-designer, og har allerede bidratt i prosjekter for både Diplom-Is og Norgesgruppen. 

– We Oslo passer meg perfekt! Her er det et sterkt fagmiljø, spennende kunder og ikke minst dyktige og hyggelige kollegaer, sier hun i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS