Ina Stavrum, Celine Gran og Embla Regine Mathisen i Pressure.
Ina Stavrum, Celine Gran og Embla Regine Mathisen i Pressure.

Pressure med to nye ansettelser

Styrker seg på digital politisk påvirkning.

Publisert Sist oppdatert

Pressure, datterbyrået til Kruse Larsen, ansetter to digitale rådgivere, skriver de i en pressemelding.

Målet er «å styrke seg på digital politisk påvirkning og engasjementsdrevne kampanjer for organisasjonslivet».

Byrået teller nå ni personer.

De nye ansatte er Ina Rosenberg Stavrum og Embla Regine Mathisen.

Stavrum er ansatt som seniorrådgiver, og kommer fra stillingen som senior kampanjerådgiver i Redd Barna sin seksjon for internasjonal politikk.

Før det jobbet hun fire år i Trigger, som strategisk PR-rådgiver. Hun er utdannet journalist og har flere års erfaring fra journalistikken, blant annet fra Fædrelandsvennen og Egmont Publishing.

– Det er utrolig stas å bli en del av Norges beste byrå på digital politisk kommunikasjon. Jeg tar med meg erfaringen fra journalistikken og byrå, kombinert med det jeg har lært i organisasjonslivet, og gleder meg til å tilby denne pakken til kundene i Pressure, sier Stavrum.

Mathisen er ansatt som rådgiver i Pressure, og kommer fra stillingen som internasjonal rådgiver i AUF, der hun har jobbet med strategiarbeid, innholdsproduksjon og prosjektarbeid.

Hun har også fire års erfaring som nestleder og leder i Changemaker Norge, Kirkens Nødhjelp sin ungdomsorganisasjon.

– Jeg elsker å jobbe med digital påvirkning og kampanjearbeid, og gleder meg til å bidra med min innsikt og erfaring fra mine mange år i sivilsamfunnet og politikken. Det er også med stor ærefrykt å bli del av det jeg ser på som Norges sterkeste kommunikasjonsmiljø på politikk, i Kruse Larsen og Pressure.

Daglig leder i Pressure, Celine Gran, skryter av de nye signeringene.

- Jeg er utrolig glad for at vi får Embla og Ina på laget. Jeg har sett etter profilene deres lenge, og endelig var det full match. De kommer til å styrke oss som team, med en litt annen erfaring og innsikt enn hva vi har i Pressure i dag. Nå er vi et enda sterkere team som sammen vil gi et unikt tilbud til kundene våre. Spesielt kundene våre innen organisasjonslivet vil oppleve dette som et sterkt løft, sier Gran.

Powered by Labrador CMS