Johannes Utvåg
Johannes Utvåg

Johannes Utvåg er ansatt som ny kommunikasjons­rådgiver i Nordea

– Jeg gleder meg stort til dette.

Publisert

– Vi er svært fornøyde med å ha kapret et talent som Johannes, som er godt kjent med dynamikken i offentlig rom, og som har bred kompetanse på plass, selv om han bare er i startfasen på yrkeslivet, sier kommunikasjonsdirektør i Nordea, Christian Steffensen i en pressemelding.

Utvåg (28) har vært politisk rådgiver for tidligere forsvarsminister Frank Bakke-Jensen, og vil gå inn i en bred rolle der han vil jobbe både med intern og ekstern kommunikasjon i Nordea.

Johannes Utvåg er fra Harstad, og i tillegg til rollen som politisk rådgiver i Forsvarsdepartementet, har Utvåg erfaring fra kommune- og fylkespolitikken i Harstad og Troms.

Han har studert Ledelse, Innovasjon og Marked ved Universitetet i Tromsø og vært styreleder i Norges arktiske studentsamskipnad i tre år.

– Nordea er landets neste største bank, og den desidert største i Norden. Dette er en spennende mulighet for å få jobbe bredt både med næringslivet og i en bank som hjelper folk å realisere drømmene sine. Jeg gleder meg stort til dette, sier Utvåg i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS