Etter mange år i København, har Jone Fjellstad og Christopher Waldekrantz tatt med seg
hund, møbler og sitt eget branding byrå til Oslo.
Etter mange år i København, har Jone Fjellstad og Christopher Waldekrantz tatt med seg hund, møbler og sitt eget branding byrå til Oslo.

The Odd Society pakker sammen i København og flytter til Oslo

Etter mange år i København, har Jone Fjellstad og Christopher Waldekrantz tatt med seg hund, møbler og sitt eget branding byrå til Oslo.

Publisert

Det melder de i en pressemelding.

Byrået består av Jone Fjellstad og Christopher Waldekrantz.

Med kunder som GANT, Nordic Hotels & Resorts, Sparebankstiftelsen DNB, Elixir Cosmeceuticals og Mino Danmark har byrået en kundeliste som strekker seg over Norge, Sverige og Danmark.

I dag står The Odd Society støtt på tre ben: Strategi, design og kultur.

- I tillegg til merkevarebygging og design, hjelper vi også kunder med å implementere verdiene deres i organisasjonskultur og ledelse. En merkevare er jo mye mer enn bare en logo og strategi, det er alle mennesker som representerer merkevaren daglig, utdyper Waldekrantz i pressemeldingen.

Tidligere jobbet Jone Fjellstad for Pol og Rayon i Norge, og som frilans-designer for egne kunder. Christopher Waldekrantz startet karrieren på byråer som Droga 5 og R/GA, før han ble markedssjef på Berghs School of Communication, der han også satt i ledergruppen.

I 2018 startet de The Odd Society med et ønske om å jobbe litt annerledes.

- Avhengig av hva kunden trenger, så setter vi sammen skreddersydde team med frilans-eksperter, sier Jone Fjellstad. Det gjør at oppgavene våre varierer veldig, men det er jo også det beste med jobben.

Tidligere har duoen laget globale pride-kampanjer for GANT, arrangert Verdens kuleste dag, og lansert vin fra Gotland. Neste år åpner et nytt hotell i København der The Odd Society har utviklet både brand og innredning.

- Det er klart vi savner energien som finnes i København, men rent profesjonelt har jeg savnet humoren og det at folk er venner på tvers av byråer, sier Fjellstad. Det er mange spennende kunder som tørr å sette i gang fete ting her i Norge, og det vil vi være med på!

Powered by Labrador CMS