Etter 30 års samarbeid har Coop Norge SA inngått en avtale om kjøp av samtlige aksjer i Inkognito AS, som er 100 prosent eid av Leif B. Sollie gjennom selskapet Zinnia AS.
Etter 30 års samarbeid har Coop Norge SA inngått en avtale om kjøp av samtlige aksjer i Inkognito AS, som er 100 prosent eid av Leif B. Sollie gjennom selskapet Zinnia AS.

Coop kjøper produksjons­byrået Inkognito AS

Etter 30 års samarbeid har Coop Norge SA inngått en avtale om kjøp av samtlige aksjer i Inkognito AS.

Publisert

– Inkognito og Coop har hatt et sterkt og gjensidig godt forhold gjennom 30 år, og jeg kan ikke tenke meg en bedre eier enn Coop til å føre mitt livsverk videre og ta vare på alle de fantastiske ansatte, sier Leif B. Solli i en pressemelding.

Han har fram til nå hatt full kontroll på Inkognito AS, men selger nå livsverket sitt videre til Coop.

Overdragelsen av aksjene er betinget av godkjennelse av offentlige myndigheter og er forventet å skje i løpet av mai 2023. Coop Norge SA planlegger å drifte selskapet videre som et heleid datterselskap, og ansatte i Inkognito AS vil fortsatt ha arbeidssted i Hegdehaugsveien 31, og på Skiptvet, der de sitter i dag.

Coop har en kompleks merkevareportefølje med flere kjedeprofiler, EMV og masterbrand.

– Coop har derfor et økt behov for høyere tempo og frekvens på kreativ produksjon, samt sterkere eierskap til egen merkevare. Kreativ produksjon er en nøkkelkompetanse for den digitale transformasjonen i markedsavdelingen, hvor behovet for kreativ kompetanse er essensielt for å sikre rask tilgang til innholdsproduksjon, sier Ingrid Amundsen, markedsdirektør i Coop Norge.

Inkognito AS er et fullverdig produksjonsbyrå som tilbyr tjenester og ekspertise innen foto, design, tekst, illustrasjon, distribusjon, koding, innholdsproduksjon, spredning og optimalisering. Inkognito AS ble etablert i 1987, og Coop i Norge har vært kunde av selskapet i over 30 år.

– Ved å ta over eierskapet av Inkognito AS sikrer Coop Norge SA seg kompetanse innen området kreativ produksjon, og kan utvikle medarbeiderne videre basert på fremtidige behov og strategier, sier Amundsen.

Powered by Labrador CMS