– Det er utrolig stas å få denne tilliten, sier Maylinn Gullmark.
– Det er utrolig stas å få denne tilliten, sier Maylinn Gullmark.

Corporate Good henter inn Maylinn Gullmark som kommunikasjonsansvarlig

Skal gjøre selskapet mer synlig.

Publisert

– Vi er klare for å bli mer synlig og ta en større og tydeligere plass i mediebildet. Bærekraft er viktigere enn noen gang, og da er det viktig at vi er der ute og viser hvordan vi bistår bedrifter i deres bærekraftsarbeid, forteller Maria Peltokangas, daglig leder i Corporate Good i en pressemelding.

Gullmark startet i mars 2018 som frilans for Thomas Moen og ble senere ansatt som digital rådgiver i MOEN & Co. Før jul tilbrakte hun to måneder som intern i Gambit H+K. Hun håper at spisskompetansen på sosiale medier, sammen med den brede erfaringen fra studier og praksis vil bidra til å gi Corporate Good et kommunikativt løft.

– Det er utrolig stas å få denne tilliten. Jeg har jobbet her frivillig i et halvt år allerede og har sett hvor viktig, og ikke minst nødvendig, arbeidet som gjøres her er. Nå ser jeg fram til å komme i gang og gjøre mitt ytterste for å gi Corporate Good den synligheten de fortjener.

Parallelt med jobben som kommunikasjonsansvarlig for Corporate Good skal hun nå fullføre sin master i strategisk kommunikasjon ved Høyskolen Kristiania. Her skal hun skrive om små, norske bedrifters kommunikasjonsprosesser rundt LGBTQ+ og Pride.

Powered by Labrador CMS