Daniel Vernegg er ansatt som ny salgs- og kommunikasjonsansvarlig i Forlaget Manifest.

Ny kommunikasjons­ansvarlig i Forlaget Manifest

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven med å få Manifests viktige bøker ut til enda flere lesere.

Publisert

Daniel Vernegg er ansatt som ny salgs- og kommunikasjonsansvarlig i Forlaget Manifest, og gleder seg til å ta fatt på oppgaven med å få Manifests bøker ut til enda flere lesere. 

– Helt siden jeg som 17-åring kom over Frp-koden av Magnus Marsdal på Stokke bibliotek har jeg nærmest abonnert på forlagets utgivelser. Slik jeg ser det er Manifest en helt uunnværlig institusjon for nytenkning på den brede venstresida og viktig i norsk sakprosa, sier han i en pressemelding. 

Vernegg er utdannet samfunnsgeograf og har det siste året jobbet med salg og administrasjon i Manifest-trekløveret, som i tillegg til forlaget består av Manifest Media og tankesmia Manifest Analyse.

– Det har vært utrolig gøy og lærerikt å bli kjent med alle de flinke menneskene på Manifest-kontoret. Nå ser jeg fram til å konsentrere innsatsen om forlaget og få vårens utgivelser ut i verden, sier han. 

Forlaget Manifest er svært fornøyd med at Daniel Vernegg blir med videre i en ny stilling. Forlagssjef Kamilla Simonnes sier: 

– Jeg har det siste året blitt kjent med Daniel som en både kunnskapsrik og kreativ person, som allerede har utmerket seg i arbeidet med å få forlagets bøker ut til leserne. Han har også et genuint engasjement både for litteratur og politikk, og er med det skreddersydd for sin nye jobb. 

Powered by Labrador CMS