Live Kaldestad er ny kommunikasjonssjef i DNT Oslo og Omegn
Live Kaldestad er ny kommunikasjonssjef i DNT Oslo og Omegn

Live Kaldestad ny kommunikasjonssjef i DNT Oslo og Omegn

Forlater NRK for å gå til DNT. 

Publisert Sist oppdatert

– For meg er det viktig å ha en jobb hvor jeg kan være med på å gjøre en forskjell for folk, både små og store, hver eneste dag. Jeg er derfor veldig motivert og klar for innsats nå som turen går fra NRK til DNT, sier Live Kaldestad i en pressemelding fra DNT.

Live Kaldestad har lang og variert bakgrunn fra NRK. 

Hun har jobbet i flere avdelinger, redaksjoner og miljøer som journalist, prosjektleder, redaksjonsleder og kommunikasjonsansvarlig. 

Hun hadde blant annet ideen bak og startet opp Supernytt, NRKs nyhetstilbud til barn og unge.

Kaldestad er selv et aktivt friluftsmenneske, og gleder seg til å bli kjent med alle de dedikerte og engasjerte menneskene som jobber i DNT Oslo og Omegn.

– Det er rett og slett drømmejobben å kunne få være med å inspirere til friluftsglede og få enda flere til å oppdage og bruke tilbudet til DNT Oslo og Omegn, sier hun i pressemeldingen.

DNT Oslo og Omegn er den største av de 56 medlemsforeningene i Den Norske Turistforeningen. 

Kaldestad skal lede en avdeling med fem medarbeidere i en administrasjon med mange ulike oppgaver innen drift av hytter, aktvitetet, frivillighet med mer.

– Det er utrolig gøy og motiverende å få Live Kaldestad med på laget vårt i DNT Oslo og Omegn. Med hennes brede lederbakgrunn fra NRK og hennes betydelige kommunikasjonskompetanse gleder vi oss til å skape nye historier om gleden ved friluftslivet. Vi ser frem til å samarbeide med Live om å få enda flere med oss ut på tur, sier Henning Hoff Wikborg, daglig leder i DNT Oslo og Omegn. 

Powered by Labrador CMS