I fire år har Niklas Mortensen vært norgessjef i Designit – nå bli han sjef for Designit i Norden.
I fire år har Niklas Mortensen vært norgessjef i Designit – nå bli han sjef for Designit i Norden.

Niklas Mortensen er ny nordensjef i Designit

– En utfordring jeg ikke kunne takke nei til.

Publisert Sist oppdatert

De siste fire årene har Niklas Mortensen vært norgessjef i Designit, og fra 1. september rykket han opp for å lede selskapets satsing i hele Norden, som ny nordensjef.

– Jeg har vært med på en voldsom utvikling i Designit siden 2016 hvor jeg blant annet har ledet Oslo-kontoret de siste fire årene. Nå har jeg fått æren av å lede selskapet i hele Norden. Dette var en utfordring jeg ikke kunne takke nei til, sier Mortensen i en melding.

Den ferske nordensjefen har flere planer for selskapet, blant annet en tydeligere posisjon og større satsing på tvers av kontorene i Norden.

– På kort sikt vil vi ta mer plass i markedet. Internt i Designit spøker vi ofte med at vi er den største, ukjente aktøren i den kreative bransjen. Nå er det på tide at vi blir mer høylytte og stolte over alt det meningsfylte arbeidet vi leverer på tvers av sektorer og industrier.

– På lang sikt skal vi sette et større fotavtrykk over hele Norden, slik at vi står bedre rustet til å bistå de store kundene fra Wipro-porteføljen.

Wipro er morselskapet Wipro, som er et IT-selskap, som også har lokal tilstedeværelse i Norge og Norden.

– Som et av de mest tverrfaglige byråene i markedet har jeg stor tro på at vi har kunnskapen, erfaringen og de beste talentene til å ta de mulighetene som kommer. Legg styrkene til Wipro med i ligningen, og det umulige blir mulig.

Sammen skal selskapene tilby en unik bredde og tilnærming til nordiske kunder i krysningen mellom IT og design.

– Sammen kan vi tilby en designdrevet tilnærming til digitale transformasjonsprosesser og skape den ønskede brukeropplevelsen for kunde, ansatt og interessent til en bedrift. Kombinasjonen av Designit og Wipro lar oss operere i skjæringspunktet mellom strategi, design og teknologi, slik at vi kan tilby våre kunder løsninger som er mer helhetlige og forretningsmessig tilpasset.

Powered by Labrador CMS