Co-heads i Manyone Oslo, Michelle Cole og Jon Haukaas.
Co-heads i Manyone Oslo, Michelle Cole og Jon Haukaas.

Manyone Oslo feirer ett år

Har doblet seg i antall ansatte de siste tolv månedene.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er utrolig begeistret over å ha vært i Oslo i et år allerede – og for et år det har vært! Manyone Oslo har brakt med seg det beste av designdrevet innovasjon til oss, og vi har sett mange fantastiske prosjekter på tvers av kontorer allerede, sier Co-CEO David Fellah, i en pressemelding.

Manyone Oslo, som tidligere het Studio Vues feirer ettårsdagen og kan se tilbake på ett år hvor byrået har doblet i størrelse. Manyone Oslo teller totalt 26 personer, og 13 av disse har begynt i løpet av det siste året.

– De første seks månedene etter oppkjøpet handlet om å stabilisere forretningen og å bli en del av Manyonefamilien. Etter det har hovedfokuset vårt vært å ansette nye talenter for å danne et sterkt grunnlag og sikre langsiktig vekst, sier partner Michelle Cole.

Byråets planer fremover er ambisiøse.

– Fokuset er å fortsette å bygge et sterkt kommersielt grunnlag basert på langsiktige partnerskap med både eksisterende og nye kunder. Som en relativt ny spiller i markedet kommer vi også til å rette innsatsen vår mot å bygge Manyones merkevare i det norske markedet, sier partner, Jon Haukaas.

Manyone er en global strategi-designhybrid, som ble stiftet av Designit-grunnlegger David Fellah, tidligere Designit CSO Lasse Jensby Dahl, og Søren L. Poulsen i 2019.

Powered by Labrador CMS