Finansminister Trygve Slagsvold Vedum, Hege Nilsen, direktør i Bufdir og del av strategisk styringsgruppe for DigiUng. Ellen Margrethe Carlsen, avdelingsdirektør i Helsedirektoratet og del av programstyret i  DigiUng og direktør i DFØ Hilde Singsaas.
Finansminister Trygve Slagsvold Vedum, Hege Nilsen, direktør i Bufdir og del av strategisk styringsgruppe for DigiUng. Ellen Margrethe Carlsen, avdelingsdirektør i Helsedirektoratet og del av programstyret i DigiUng og direktør i DFØ Hilde Singsaas.

DigiUng vant statlig pris

Informasjonstjenesten DigiUng ble tirsdag tildelt Bedre stat-prisen av finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).

Publisert

DigiUng-programmet jobber for at unge skal finne informasjon og tjenester samlet på ett sted. DigiUng involverer flere titalls aktører fra statlig, kommunal, frivillig og privat sektor og akademia.

Vedum berømmer virksomhetene som har deltatt i prosjektet for å jobbe annerledes, tenke nytt og ikke minst tenke sammen.

– DigiUng er opptatt av dem det gjelder, nemlig brukerne av nettstedet. Det er fint å se at ulike virksomheter kan samarbeide på tvers for å gi unge den informasjonen de trenger på ett sted. Dette er til inspirasjon for andre, sier Vedum.

Prisen ble delt ut på Årskonferansen – en bedre stat i Oslo Kongressenter tirsdag.

(©NTB)

Powered by Labrador CMS