Elisabeth Marie Myhre og Rune Garborg skal nå jobbe sammen i Vipps MobilePay.

Bytter ut Foodora med Vipps MobilePay

Tidligere Foodora-leder Elisabeth Marie Myhre går til Vipps MobilePay.

Publisert

1. mai starter Myhre som leder for mennesker og merkevare, som rommer ansvaret for både markedsføring, kommunikasjon, samfunnsansvar, merkevarebygging, kultur, lederutvikling og HR.

– Nøkkelen til Vipps og MobilePay sine sterke merkevarer er først og fremst kulturen og de fantastiske folkene. Elisabeth er en lederstjerne som vi trenger for å videreutvikle den sterke kulturen og nå våre svært ambisiøse mål, sier Vipps MobilePay-sjef Rune Garborg i en pressemelding.

Myhre tar med seg erfaring fra blant annet Foodora Norge, der selskapet hun har ledet siden 2019. I tillegg har hun erfaring fra investeringer i tidlig fase teknologiselskaper, innsiktsarbeid og strategi. 

– Elisabeth er ingen typisk HR eller marked- og kommunikasjonssjef. Det Myhre skal hjelpe Vipps MobilePay med er å gjøre kulturen vår til en enda viktigere del av hvordan vi lykkes både kommersielt og finansielt i en tid der vi som selskap skal nå svært ambisiøse mål, sier Garborg. 

For å rigge selskapet til videre vekst vil det bli endringer i Vipps MobilePay sin ledergruppe og to ledergrupperoller slåes sammen til én under ledelsen av Myhre. 

Myhre gleder seg til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver i Vipps MobilePay. 

– Vipps MobilePay er den perfekte blandingen av flinke mennesker, skyhøye ambisjoner og en unik teknologi, med masse spennende muligheter å ta tak i. Jeg gleder meg til å bidra til å ta selskapet til nye høyder, og ikke minst gleder jeg meg til å få jobbe med hele den fantastiske Vipps MobilePay-gjengen, sier Myhre. 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS