Guro Istad, seniorrådgiver i Släger.

Guro Istad er ny seniorrådgiver i Släger

Starter i byrået i midten av denne måneden.

Publisert

Det kommer fram i en pressemelding fra Media City Bergen, som handler om at Magnus Hoem Iversen tar over jobben til Istad som forretningsutvikler i medieklyngen.

– Ulempen med å ansatte veldig flinke folk er at andre gjerne vil stjele dem fra deg. Guro har gjort en kjempejobb hos oss, og jeg ønsker henne lykke til i hennes nye jobb, sier Helge O. Svela, daglig leder i Media City Bergen.

Istad (46) begynner i PR-byrået Släger i midten av måneden. Iversen ( 38) har vært ansatt i et vikariat i Media City Bergen siden januar.

– Magnus har en sterk akademisk kompetanse innen mediefag, kombinert med en spennende erfaring fra politikken. Jeg er sikker på at han vil løfte oss ytterligere. I tillegg er han en sånn fyr som alle bare liker, så det er både veldig bra i en slik jobb og litt irriterende for oss andre rundt ham, sier Svela.

Iversen har doktorgrad i medier og kommunikasjon fra UiB, og har jobbet som politisk rådgiver og stabssjef for to byrådsledere i Bergen. 

Guro Istad har jobbet i Media City Bergen siden august i 2023. Før det var hun også daglig leder i Pressens hus. I tillegg har hun erfaring fra reklamebransjen.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS