Fra venstre Hanna Lunde, Kristine Hansen og Sondre Hårstad.

Tech-selskapet twoday henter inn byråtrio

Sondre Hårstad fra Anorak, Kristine Hansen fra Avidly og Hanna Lunde fra Geelmuyden Kiese er på plass i det nyetablerte nordiske tech-selskapet twoday.

Publisert

Det skriver twoday i en pressemelding.

De tre jobber fra Skøyen-kontoret i Oslo, men har ansvar for alle fem landene som twoday opererer i: Norge, Sverige, Danmark, Finland og Litauen. Sondre Hårstad som Group Design Lead, Kristine Hansen som Group Digital Operations Director og Hanna Lunde som Group PR and Content Manager.

Twoday Group er et av Nordens største konsulenthus innenfor digital transformasjon, kundeopplevelse og data og analyse. Selskapet ble lansert i oktober 2022 etter at private equity fondet CVC Capital Partners kjøpte konsulentdivisjonen til Visma.

De tre nyansatte arbeider med å skape synlighet og synergier for twoday i alle markedene selskapet opererer i, i tett samarbeid med markedsavdelingene i hvert av landene. Målet er å samkjøre kommunikasjonen og plattformene, slik at folk lett kan kjenne igjen merkevaren uansett hvilket land de befinner seg i.

– I likhet med i byråverdenen, går ting i en rasende fart i twoday. Det er et engasjement her som er til å ta og føle på, folk har eierskap til oppgavene sine og til arbeidsplassen. Jeg tror det kommer av at selskapet oppriktig investerer i menneskene sine. En del av min jobb handler om å videreformidle nettopp dette engasjementet til omverdenen, sier Hanna Lunde.

Powered by Labrador CMS