Morten Christiansen og Ingeborg Vale Opdal i JCP.

JCP Travel ansetter ny prosjektleder

Ingeborg Vale Opdal blir en del av JCP.

Publisert

– Med over 250 søkere på stillingen som prosjektleder, er jeg veldig glad for at vi landet på akkurat Ingeborg, sier Morten Christiansen, daglig leder i JCP Travel i en pressemelding.

JCP Travel er JCP sitt event-reisebyrå.

– Det er fint å se at kundene våre ser viktigheten av å reise vekk fra kontoret sammen for å bygge kultur, få faglig påfyll og skape opplevelser som man vil huske i fellesskap i lang tid. De små samtalene, unike øyeblikkene, og alt det man ikke får sagt i en travel hverdag fortjener en dedikert plass – og det er det vi ønsker å skape for kundene våre, sier daglig leder i JCP Travel, Morten Christiansen.

JCP-familien består av JCP Event, JCP PRAD, JCP Travel, JCP Arena og Retail Factory. Kommunikasjonshuset teller i dag totalt 100 ansatte i Norge.

– Jeg har bare hørt gode ting om JCP, og fått inntrykk av at det er et godt sted å jobbe, med en god og inkluderende kultur. Samtidig opplever jeg JCP som et selskap med store ambisjoner, som er uredde for å tenke nytt. Måten de jobber for å påvirke målgruppen på en leken og engasjerende måte passer meg perfekt, sier Vale Opdal.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS