Nora Louise Jøssang er ansatt som rådgiver og prosjektleder i PR-Operatørene.
Nora Louise Jøssang er ansatt som rådgiver og prosjektleder i PR-Operatørene.

Ny rådgiver på plass hos PR-operatørene

På forsommeren ansatte kommunikasjonsbyrået Nora Louise Jøssang som rådgiver og prosjektleder. Nå er hun på plass i Lille Grensen 7.

Publisert

– Det er fantastisk å få Nora med på laget. Hun bringer med seg masse energi, kreativitet og kommunikasjonsfaglig teft som kommer byrået og oppdragsgiverne våre til gode, sier byråleder i PR-operatørene, Petter Thorendahl, i en pressemelding.

Jøssang har erfaring fra både byrå- og kundesiden. Fra tidligere byrå er hun kjent med et bredt spekter av bransjer og har jobbet med nasjonale og internasjonale kunder. 

Hun kommer til PR-operatørene fra rollen som E-Commerce -og Markedsansvarlig i det norske klesmerket Close to My Heart, hvor hun håndterte B2B og B2C-segment.

– PR-operatørene stod på toppen av listen da jeg ønsket meg tilbake til markeds-PR. I tillegg til å stå bak mange interessante prosjekter som beviser et sterkt faglig nivå og kreativt miljø, hadde jeg et inntrykk av at det også var en god kultur der. Jeg leverte en uoppfordret søknad, og det ble full klaff fra første intervju, forteller Nora Louise Jøssang.

Jøssang er allerede godt i gang med prosjekter for blant andre Playstation, OnePlus, HP og Rusta.

– Jeg har blitt tatt godt imot av en veldig engasjert, inkluderende og dyktig gjeng, som oppriktig bryr seg om å skape resultater for oppdragsgiverne. Det er ekte teamwork og jeg er glad for å ha landet hos PR-operatørene, sier Jøssang. 

Powered by Labrador CMS