Per Erlien Dalløkken skifter beite fra å væra journalist i Teknisk Ukeblad til å bli kommunikasjonsrådgiver i Forsvarsmateriell.

Bytter ut Teknisk Ukeblad med Forsvarsmateriell

Per Erlien Dalløkken har jobbet som journalist i Teknisk Ukeblad siden 2007. Fra april av skal han være kommunikasjonsrådgiver i Forsvarsmateriell.

Publisert

Journalist Per Erlien Dalløkken forlater Teknisk Ukeblad (TU) og tar fatt på rollen som kommunikasjonsrådgiver i Forsvarsmateriell fra 1. april.

I TU har Dalløkken siden 2007 primært skrevet om forsvar, med et spesielt øye for forsvarsteknologi, forsvarsindustri og sivil luftfart.

– Det har vært svært givende å jobbe i Teknisk Ukeblad med bortimot frie tøyler, mange spennende oppdrag og ikke minst ha mulighet til å nerde ned i detaljene. Samtidig er det jo slik at når man har vært i over 16 år i samme jobb, kan det å friste å prøve noe nytt, sier Dalløkken til Forsvarets forum

Han uttrykker glede over å kunne fortsette arbeidet med forsvarsteknologi i tiden som kommer. Han påpeker den store mengden nytt materiale som skal anskaffes til Forsvaret i fremtiden, og mye utstyr som skal fases inn, forvaltes og avhendes. 

Dalløkken finner det vanskelig å forestille seg et mer spennende arbeidssted enn Forsvarsmateriell i den nåværende tiden, nettopp på grunn av dette. 

– Allerede før det ble krig i Europa var det norske forsvaret i gang med å fase inn en rekke nye kapasiteter. Tilfeldigvis starter jeg omtrent samtidig som den nye langtidsplanen skal legges fram, som trolig legger til rette for et skyhøyt framtidig investeringsnivå i forsvarssektoren, sier han til nisjenettstedet. 

Avslutningsvis ser han fram til å være en del av et av landets ledende militærteknologiske fagmiljøer i denne historiske fasen. 

Powered by Labrador CMS