Gambit H+K styrker seg på strategisk PR, merkevare og medierådgivning

NENTs tidligere kommunikasjonsdirektør ansatt som seniorrådgiver i Gambit

– Etter å ha jobbet en årrekke i medie- og underholdningsbransjen gleder jeg meg til å bruke erfaringen og kompetansen min som rådgiver.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Etter flere år som kommunikasjonsdirektør i NENT Group, går Line Vee Hanum over til Gambit H+K som seniorrådgiver, opplyses det om i en pressemelding.

Hanum har erfaring fra blant annet MTG Norge og TV3, og har jobbet de siste to årene som kommunikasjonsdirektør hos NENT.

Hun har jobbet både operasjonelt og strategisk med alt fra mindre, nye merkevarer, til store, etablerte merkevarer. Gjennom dette har hun opparbeidet sterk kompetanse innen de aller fleste grener av kommunikasjonsfaget, inkludert markedsføring og sosiale medier. I tillegg har hun erfaring med profileringsarbeid og kommunikasjon mot unge målgrupper.

– Etter å ha jobbet en årrekke i medie- og underholdningsbransjen gleder jeg meg til å bruke erfaringen og kompetansen min som rådgiver, og bli kjent med en rekke nye bransjer og selskaper. Gambit H+K Strategies har et svært godt fagmiljø som jeg ser frem til å bli en del av. Gambit er skarpe og lune på samme tid, en unik kombinasjon jeg finner motiverende - og som ikke minst er tillitsvekkende for kundene, sier hun i meldingen.

Administrerende direktør i Gambit H+K, Henrik Halvorsen forteller at de er svært fornøyde men ansettelsen.

– Line har en strategisk inngang til PR-faget, samtidig som hun har jobbet nært med mediarelasjoner i en årrekke. Vi er et bredt anlagt PR-byrå og skal fremover fortsette å være nettopp det. Derfor er vi veldig fornøyde med å få Line med på laget. Hun er omgjengelig, og har skikkelig kommersiell teft kombinert med et strategisk overblikk og kreativt hode, sier Halvorsen.

Hanum skal blant annet bidra på PR-siden, hvor ledererfaringen hennes fra presse- og sosiale medier-avdelingen hos NENT Group vil være spesielt nyttig.

– Line har en kompetanse som passer veldig inn sammen med våre andre tjenesteområder i Gambit. Den klassiske PR-rådgiveren jobber tett med våre andre rådgivere innenfor kreativitet, merkevare, digital markedsføring og events. Vi er veldig glade for å få Line med på laget, sier Charlotte Gundhus, teamleder i Gambit H+Ks.

Powered by Labrador CMS