Hans Geelmuyden har nå solgt alle sine aksjer i Geelmuyden Kiese og blir fra nyttår av «bare» seniorrådgiver i byrået.
Hans Geelmuyden har nå solgt alle sine aksjer i Geelmuyden Kiese og blir fra nyttår av «bare» seniorrådgiver i byrået.

Paritee kjøper resten av aksjene i Geelmuyden Kiese Gruppen

Hans Geelmuyden trer ut av partnerskapet og blir seniorrådgiver.

Publisert

– Vi har brukt de siste månedene på å sette oss inn i driften, bli bedre kjent med de ansatte og evaluere kundearbeidet og det faglige. Det vi har sett har styrket oss ytterligere i troen på at GK har noen ganske unike kvaliteter og er et byrå med sjel og særpreg. Vi har ambisjoner om å delta aktivt i utformingen av neste fase for GK og ser frem til å gå fra en observatørrolle til et mer aktivt eierskap over nyåret, sier daglig leder i Paritee, Jonatan Fægri i en pressemelding.

Hans Geelmuyden ut av partnerskapet

Med denne transaksjonen sluttfører Paritee kjøpet av GKG som ble påbegynt i september da selskapet overtok aksjemajoriteten.

Det var i begynnelsen av september det ble kjent at Jonatan Fægri og Lars Erik Grønntun kjøpte 50,1 prosent av Geelmuyden Kiese gjennom sitt nyetablerte selskap Paritee AS.

Nå har de kjøpt resten av aksjeposten til Hans Geelmuyden og eier med det 97,5 prosent av aksjene.

Med salget av sin resterende eierpost trer Hans Geelmuyden ut av partnerskapet fra nyåret og inn i rollen som seniorrådgiver.

– Dette signaliserer utvilsomt en ny æra for GK. Hans fortjener stor anerkjennelse for det arbeidet som han har lagt ned over tre tiår, verken GK eller bransjen hadde vært det samme uten, sier styreleder i Paritee, Lars Erik Grønntun.

Paritee tar over alle styreplasser med effekt fra 1. januar 2022.

Bak nyetablerte Paritee står blant annet Lars Erik Grønntun, som til daglig er COO/CMO i teknologiselskapet Kahoot! ASA.

Kahoot! har ingen tilknytning til Paritee og investeringen i Paritee har ingen påvirkning på hans rolle i selskapet.

Leter etter administrerende direktør

Mens Grønntuns involvering i Paritee er som investor og på styrenivå, har Jonatan Fægri det daglige driftsansvaret.

Selskapet er allerede i gang med å gjøre en håndfull sentrale rekrutteringer, inkludert en administrerende direktør, som forventes offentliggjort i begynnelsen av 2022.

Paritee varsler i samme slengen at de har vekstambisjoner fremover.

I beskrivelsen av seg selv skriver de at «Selskapet er innledningsvis eiet av Lars Erik Grønntun og Jonatan Fægri, mens både antall ansatte og eiere søkes utvidet i tiden fremover.» de skriver også at «Gjennom aktivt eierskap, internasjonalt nettverk og en overbevisning om at fremtidens kommunikasjonsløsninger ligger der teknologi møter kreativitet, ønsker vi å bidra til å realisere potensialet i talentene og byråene vi investerer i.»

Powered by Labrador CMS