Ansatte
Ansatte

11 000 studenter har svart: Geelmuyden Kiese er den mest attraktive arbeidsgiveren

Økonomistudenter har kåret Geelmuyden Kiese til Norges mest attraktive arbeidsgiver i PR-bransjen.

Publisert

– Det er stas å bli anerkjent som en attraktiv arbeidsgiver blant studentene. Vi jobber målrettet for å tiltrekke oss de største talentene fra landets ledende utdanningsinstitusjoner», sier Martin Langaas, ansvarlig for internship- og juniorrekruttering i GK, i en pressemelding.

Nylig ble Universum Awards avholdt, hvor i underkant av 11.000 studenter har svart på selskapers attraktivitet. Og blant økonomistudentene er det GK som er mest attraktiv.

GK deler topplasseringen med andre kjente merkevarer som DNB (Bank), McKinsey (Management Consulting) og Norgesgruppen (Retail).

GK har en lang tradisjon i å tiltrekke seg og utvikle unge talenter. Interessen blant studenter er alltid stor selv om nåløyet trangt. Søkerne må blant annet gjennom caseløsning, skriveprøve og en paneldebatt.

– Som nyansatt i Geelmuyden Kiese er vi opptatt av at du alltid skal få litt mer ansvar enn du er komfortabel med. Du vil få utfordret deg innen alle av byråets tjenesteområder, før du kan spesialisere deg mot det som ligger hjertet nærmest, sier Langaas i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS