– Jeg er stolt over å få muligheten til å lede det gode kommunikasjonsarbeidet som gjøres i NORCE, sier Camilla Aadland..
– Jeg er stolt over å få muligheten til å lede det gode kommunikasjonsarbeidet som gjøres i NORCE, sier Camilla Aadland..

Camilla Aadland blir ny kommunikasjonssjef i NORCE

Forlater stillingen som nyhetsredaktør i Fiskeribladet og Intrafish.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg gleder meg veldig til å starte opp som kommunikasjonssjef i NORCE. Det er et ordentlig spennende konsern, som forsker på viktige tema som klima, helse og samfunn. Jeg ser frem til å bidra til å løfte fram forskningen og å styrke synligheten til NORCE, sier Camilla Aadland i en pressemelding torsdag.

Hun tiltrer stillingen som kommunikasjonssjef 8. august, og kommer fra jobben som nyhetsredaktør i Fiskeribladet og Intrafish.

– Med Camilla får vi en veldig kompetent fagperson med oss på laget. Gjennom sine tidligere erfaringer kjenner hun godt til flere av de sektorene NORCE jobber med. Med sin bakgrunn vil hun styrke og komplettere kommunikasjonsmiljøet vårt, sier Organisasjonsdirektør i NORCE Christina Brunner.

– Kjekt å komme tilbake

I flere år hadde Aadland ansvar for dekningen av industri og energi i Teknisk Ukeblad. Senere var hun med å bygge opp Sysla – nå E24 – hvor hun blant annet dekket havbruksnæringen og grønt næringsliv.

I 2017 ble Aadland hentet til Fiskeribladet for å bygge opp Fiskeribladets nettsted for forskning og teknologi Tekfisk. Både i Sysla og Tekfisk har hun laget en rekke podkaster.

Hun har også tidligere jobbet med forskningskommunikasjon, som kommunikasjonsleder i Bjerknessenteret og som kommunikasjonsrådgiver i Uni Research.

– Jeg stortrivdes da jeg var i Uni Research, som nå er en del av NORCE. Det blir veldig kjekt å komme tilbake til det som nå er et av Norges største forskningsselskap, med avdelinger en rekke ulike steder i landet. Jeg er stolt over å få muligheten til å lede det gode kommunikasjonsarbeidet som gjøres i NORCE.Aadland vil ha arbeidssted i Bergen.

Powered by Labrador CMS